Ξεκινά ο καθαρισμός του Καλέντζη στην Καρδίτσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
14 April 2022
Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη κορυφαία εμπορική έκθεση για το παγκόσμιο εμπόριο οπωροκηπευτικών, FRUIT LOGISTICA 2022
16 April 2022

Νέα έργα 3,5 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων για την αποκατάσταση ζημιών από το «Διομήδη»

Σε συνεργασία με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας δύο νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ, για αποκαταστάσεις δρόμων και ποταμών που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία «Διομήδης» στην Π.Ε. Τρικάλων.

Πρόκειται για τα έργα:

-Αντιπλημμυρική προστασία- καθαρισμός κοίτης υδατορεμάτων και

-Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων- Δήμοι Μετεώρων, Φαρκαδόνας, Πύλης.

«Ευχαριστώ τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο για τη χρηματοδότηση και τη δημιουργική συνεργασία που οδηγεί σε νέα, χρήσιμα έργα για τα Τρίκαλα. Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών. Σε μια αβέβαιη εποχή, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας, ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας και βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

 

Comments are closed.