Ξεκίνησε η κατασκευή των υπόγειων αγωγών 15 χλμ για την άρδευση 8.110 στρεμμάτων γης στα Φάρσαλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
18 April 2022
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
18 April 2022

Στην κυκλοφορία παραδίδεται η νέα γέφυρα που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ρέμα Πουρί στον Αγιόκαμπο

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή της νέας γέφυρας δύο ανοιγμάτων στο ρέμα Πουρί Αγιοκάμπου, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των παράπλευρων προσβάσεων και του καταστρώματος. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ήδη ολοκληρώσει και παραδώσει στα παράλια του Δήμου Αγιάς δυο γέφυρες στη θέση ρέμα Ηλεκτρολόγων και στη θέση ρέμα Πλατανιά ενώ Οι τρεις γέφυρες, συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

«Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δύσκολων. Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα που αλλάζουν την εικόνα των παραλίων του Δήμου Αγιάς και δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με το έργο της κατασκευή των τριών γεφυρών επιλύουμε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής που αφορούσε την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Αν και η εποχή είναι δύσκολη η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν σταματά να μελετά, να χρηματοδοτεί και να κατασκευάζει έργα που στηρίζουν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: