“Άνοιξε” η γη στο Κουτσόχερο από τους σεισμούς
24 Μαρτίου 2021
“VF Solutions”: Η εταιρεία που έφερε “επανάσταση” στον τομέα του καθαρισμού και της υγιεινής
24 Μαρτίου 2021

Αθ. Ακρίβος: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες !

Το μήνυμα του Περιφερειακού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο φετινός τριπλός εορτασμός, της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, βρίσκει την Ελλάδα μας σε μία πολύ κρίσιμη ιστορική συγκυρία.

Μαζί μας γιορτάζουν οι απανταχού Έλληνες και όλοι οι σύμμαχοι μας. Όλοι αυτοί που έλεγαν.. “Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες”.

Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε έναν ορατό εχθρό σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό.
Μέσα από αυτήν την πρωτόγνωρη δοκιμασία τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για μια ελεύθερη Ελλάδα, και τιμούμε την Παναγία μας προσβλέποντας στην βοήθεια της.

Η αποτελεσματικότητα της σημερινής μάχης θα εξαρτηθεί από το γενικό αίσθημα ευθύνης, που με βάση τις οδηγίες της Πολιτείας και των ειδικών, θα περιορίσει την εξάπλωση της νόσου που μας απειλεί. Η αυτοσυγκράτηση, ο αυτοπεριορισμός και η απόσταση είναι τα όπλα αυτής της αθέατης, αλλά και έντονα παρούσας μάχης, που όλοι καλούμαστε να δώσουμε.
Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δίνει για ακόμη μια φορά αγώνα για μια αλλιώτικη απελευθέρωση.


Σας καλώ τον καθένα μόνο του, αλλά όλοι ΜΑΖΙ, να στείλουμε μήνυμα ενότητας και στήριξης σε αυτούς που φυλάνε το λαό μας από την πανδημία και τα σύνορά μας από τη συνεχιζόμενη Τουρκική προκλητικότητα.
Στο πλαίσιο της ατομικής και συλλογικής ευθύνης που πρέπει να δείξουμε, δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μεριμνά για αυτό, αλλά και ο καθένας εξ’ ημών πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση.
Μαζί θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.
Χρόνια πολλά και ΥΓΕΙΑ σε όλες και όλους.

Αθανάσιος Ακρίβος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλια Πράσινη Περιφέρεια”

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: