Αθ. Ακρίβος: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες !
24 March 2021
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Εθνική Εορτή: Να σώσουμε ξανά την Πατρίδα μας.
25 March 2021

“VF Solutions”: Η εταιρεία που έφερε “επανάσταση” στον τομέα του καθαρισμού και της υγιεινής

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που σας προσφέρει και αποκτήστε οικονομικά ένα απαραίτητο “όπλο” κατά του κορωνοϊού

Με μεγάλη ικανοποίηση παρουσιάζουμε σήμερα την απόλυτη πρόταση για όσους αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής σε πραγματικά οικονομικές τιμές.
Ο λόγος για την “VF Solutions”, μία συνεχώς ανερχόμενη εταιρεία στο χώρο των εξειδικευμένων απορρυπαντικών με γνώμονα την ποιότητα. Στο τιμόνι της βρίσκονται νέοι άνθρωποι, οι οποίοι με τις φρέσκες ιδέες τους, το ζήλο και κυρίως τις γνώσεις τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη πολλών νοικοκυριών και επιχειρήσεων (ξενοδοχείων, καταλυμάτων, χώρων εστίασης, εμπορικών καταστημάτων κ.α.).
Είναι κοινά αποδεκτό ότι η διαχείριση της υγιεινής και της καθαριότητας χώρων και εξοπλισμού, αποτελεί τον πλέον σημαντικό παράγοντα για όλους, ειδικά μετά τις εξελίξεις με την πανδημία. Σε αυτό το πλαίσιο, για την πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό η VF solutions διαθέτει αλκοολούχα διαλύματα 70% σε μορφή υγρού αλλά και Gel (Alcolsol – Alcolgel).
Αποδεδειγμένα, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της εταιρείας είναι πλήρως αποτελεσματικά και οικονομικά στη χρήση, καθώς η ομάδα επιστημόνων της VF solutions έχει δουλέψει σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης, ώστε να καταφέρει τον συνδυασμό αποτελεσματικότητας και οικονομικής χρήσης.
Άλλωστε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η VF solutions είναι μία εταιρεία επιστημόνων που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και διανομής εξειδικευμένων επαγγελματικών απορρυπαντικών.
Με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το εξειδικευμένο προσωπικό της εργάζεται καθημερινά, με αγάπη για την επιστήμη της χημείας και τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη έρευνα, αναπτύσσοντας συνεχώς νέα προϊόντα και τεχνολογίες, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής.
Όπως σημειώνει η VF solutions, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους πρώτων υλών έχει σκοπό την συνεχόμενη εξέλιξη των προϊόντων της με βασικό κριτήριο το σεβασμό προς τον καταναλωτή και περιβάλλον.

Συνοπτικά κάποιες Κατηγορίες Προϊόντων είναι:

  • Επαγγελματικά υγρά πλυντηρίων
  • Λιποδιασπαστικά προϊόντα
  • Επαγγελματικά στεγνωτικά πλυντηρίων
  • Απορρυπαντικά για πλύσιμο στο χέρι
  • Αφαλατικά συσκευών
  • Προϊόντα γενικού καθαρισμού
  • Προϊόντα κατά των αλάτων
  • Προϊόντα καθαρισμού για χαλιά
  • Κρεμοσάπουνο χεριών
  • Απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων
  • Μαλακτικά πλυντηρίου ρούχων
  • Ενισχυτικά πλυντηρίου ρούχων
  • Συσκευές και Stand
  • Αλκοολούχα διαλύματα 70%

Αfter sales
Πολύ σημαντικό για την αξιοπιστία της εταιρείας είναι η after sales υποστήριξη της. Συγκεκριμένα η VF solutions αναγνωρίζει ότι η after sales υποστήριξη είναι παράγοντας βασικός στην ασφάλεια των συνεργατών της, για αυτό έχει δημιουργήσει και παρέχει:
• Σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού.
• Υποστήριξη σε εφαρμογή συστημάτων.
• HACCP, προγράμματα καθαρισμού.
• Πλήρες και εξειδικευμένο τεχνικό service.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ

Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσίευσης της ΚΥΑ οι υγειονομικά υπεύθυνοι καταστημάτων μαζικής εστίασης κ.α., μεταξύ άλλων παρακαλούνται να μεριμνήσουν: Για την ύπαρξη, σε ευκρινή θέση στις εισόδους και τις εξόδους των καταστημάτων, φιάλης αλκοολούχου διαλύματος (με αντλία έγχυσης και βάση) για την υγιεινή των χεριών, προς χρήση των πελατών.

To WORX EXPERT είναι ένα επαγγελματικό προϊόν κατάλληλο για χρήση σε Φούρνους – Φούσκες – Σχάρες κλπ.
Η καινοτόμος σύνθεση του εξασφαλίζει γρήγορο και σίγουρο αποτέλεσμα στον καθαρισμό από λίπη.

Το RED SOL είναι ένα προϊόν κατάλληλο για επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων – ποτηριών .
Η προηγμένη σύνθεση του εξασφαλίζει μικρή κατανάλωση και άριστο αποτέλεσμα, εξαφανίζοντας άλατα και οσμές από αυγό και ψάρι.

Επαγγελματικό υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης.
Ιδανικό για επιφάνειες και πατώματα.
Με ευχάριστο άρωμα κεράσι.

Πρωτοποριακό προϊόν που καταφέρνει να συνδυάσει καθαρισμό και υγιεινή σε μία φάση.
Συμπυκνωμένο λιποδιασπαστικό με ενεργό χλώριο.
Ιδανικό για επιφάνειες κοπής, τεφλόν κ.α..

Επικοινωνία
Για να έχετε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για την VF Solutions μπορείτε να επισκεφτείτε το site στην διεύθυνση: www.vfsolutions.gr
ή να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 211 184 7515 ή στο e- mail: info@vfsolutions.gr.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: