Παπούα Νέα Γουινέα: Ισχυρός σεισμός 7,2 βαθμών- Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
3 April 2023
Πέθανε ο παγκοσμίου φήμης μουσικός και συνθέτης, Ριουίτσι Σακαμότο
3 April 2023

Γιορτή του Αθλητισμού της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)Μέσα από την εκδήλωση αναδείχθηκε το τεράστιο αθλητικό έμψυχο δυναμικό που διαθέτει η περιοχή μας, το οποίο συνεχίζει την παράδοση της Καρδίτσας στον αθλητισμό, καθώς και η ανάγκη για συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της, ώστε οι δεκάδες σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στα διάφορα ατομικά και ομαδικά αθλήματα να συνεχίζουν να αναδεικνύουν αθλητές και πρωταθλητές.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου- ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της διοργάνωσης πριν από λίγα χρόνια- ο οποίος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης κα συνεχάρη τους αθλητές και τις ομάδες.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους βουλευτές κ.κ. Γ. Κωτσό και Ασ. Σκόνδρα και τον Περιφερειάρχη κ. Κων. Αγοραστό ενώ διαβάστηκε και μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρα.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος στον χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια των αθλητών και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Πρώτη βραβεύτηκε η χρυσή Πρωταθλήτρια μας στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία ζήτησε από τους τοπικούς φορείς να σκύψουν με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάνω από τους νέους αθλητές και να τους στηρίξουν στον καθημερινό τους αγώνας, ενώ ακολούθησε η βράβευση του Πανελληνιονίκη μας στο Βάδην Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ που ευχαρίστησε για την τιμή και ζήτησε επίσης την στήριξη όλων προς τους νέους αθλητές.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την απονομή των βραβείων σε αθλητές, προπονητές, συλλόγους διαιτητές, αλλά και φορείς που στηρίζουν την διοργάμωση αθλητικών εκδηλώσεων κάποιοι από τους οποίους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Καρδίτσας – ΔΟΠΑΚ βραβεία για το 2022 απονεμήθηκαν:

Στον αθλητή Τσιάμη Δημήτριο, Εθνική Ομάδα – Πανελληνιονίκης τριπλούν, για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο 2022.

Στην αθλητή Γκαραγκάνη Σωτήριο, Εθνική Ομάδα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 200μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, της 2ης θέσης στα 200μ. και της 3ης θέσης στα 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου 2022.

Στην διεθνή διαιτητή Κουρομπίλια Χρυσούλα για την συμμετοχή της στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022, στον τελικό Μπαρτσελόνα – Λυών ( επιλογή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2023 στην Αυστραλία – Ν. Ζηλανδία.)

Στην αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαρόβα, του Α.Σ Καρδίτσας Ταεκβοντό “Πρωτέας”, μέλος της εθνικής ομάδας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Παγκόσμιο – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Στον αθλητή Παπαστεργίου Ανδρέα, του Σ.Ο.Α. ΦΩΚΙΑΝΟΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 10.000μ. Βάδην στο Βαλκανικό Βάδην, 1η θέση στα 10.000μ βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20, την συμμετοχή του στα 10.000μ. στο Παγκόσμιο στο Κάλι της Κολομβίας στην κατηγορία Κ20, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην ομάδων στα 20.000μ. στο Μουσκάτ του ΟΜΆΝ, και 2η θέση στα 20.000μ. Βάδην Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην Κ23 .

Στον αθλητή Λεοντίδη Σωτήριο, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Βαλκανικούς αγώνες και την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο τριπλούν κατηγορίας Κ20.

Στον αθλητή Μπούσδα Αριστοτέλη, του Σ.Ο.Α. ΦΩΚΙΑΝΟΣ ,για την κατάκτηση της 6ης θέσης στα 10000 μ βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην.

Στην Τσινοπούλου Παναγιώτα, του Σ.Ο.Α. ΦΩΚΙΑΝΟΣ, μοναδική εν ενεργεία μητέρα αθλήτρια Καρδίτσας.

Στην αθλήτρια Φιάσκα Όλγα, της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ,με προπονητή τον Αθανάσιο Δεληγιάννη, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βάδην ομάδων στα 20.000μ.στο Μουσκάτ του ΟΜΆΝ.

ΑΘΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 • Στην αθλήτρια Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, παίκτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας Ακαδημία Ελπίδες, για την συμμετοχή της στην εθνική ομάδα νεανίδων.

1.Στον Δεληγιάννη Αθανάσιο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους Βαλκανικούς βάδην 10.000 μ. του αθλητή Παπαστεργίου Ανδρέα και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο στο Κάλι της Κολομβίας στην κατηγορία Κ20 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην ομάδων στα 20.000μ. στο Μουσκάτ του ΟΜΆΝ.

2.Στον προπονητή Φλίσκα Παναγιώτη για την συμμετοχή της αθλήτριας Κωνσταντίνας Χαρόβα στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

3.Στον Καμπίτσα Αθανάσιο για την κατάκτηση της 8ης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών και της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στο άλμα εις ύψος

4.Στον Γούσια Νικόλαο, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στο δέκαθλο.

5.Στον Αναστασόπουλο Στυλιανό για την κατάκτηση της 6ης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών και της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στο άλμα εις ύψος .

6.Στον Κωσταβάρα Αθανάσιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στη δισκοβολία και της 3ης θέσης στη σφαιροβολία.

7.Στον Σδόγκο Γεώργιο, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στο άλμα επί κοντώ.

8.Στον Λάππα Στέργιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στα 4Χ400

9.Στον Μισαηλίδη Χρήστο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου 2022 στα 5.000μ.

ΟΜΑΔΕΣ – ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

 • στον Α.Σ. Καρδίτσας, πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία καλαθοσφαίρισης και την άνοδο της ομάδας στην BASKET LEAGUE
 • στην ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Super League 2 (2021-2022)
 • στον Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Ανδρών στην καλαθοσφαίριση.
 • Στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ, για την συμμετοχή στην Α΄Εθνική Κατηγορία Γυναικών στο ποδόσφαιρο.
 • Στον ΣΠΑΚ για την συμμετοχή στην β΄Εθνική Κατηγορία πετοσφαίρισης Γυναικών.
 • Στον Σύλλογο Ολυμπιακών Αθλημάτων Φωκιανός Καρδίτσας, για την συμμετοχή στην β΄Εθνική Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών στην αντισφαίριση.
 • Στην Α.Κ.Α.Κ. για την συμμετοχή στην Γ ΄Εθνική Κατηγορία υδατοσφαίρισης Ανδρών.

ΑΠΟΝΟΜΗ

 • • Στον Στεφανή Γεώργιο για την συμμετοχή του ως βοηθός διαιτητή στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE την περίοδο 2021-2022
  • Στον Μπεκιάρη Λάμπρο για την συμμετοχή του ως διαιτητής στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 την περίοδο 2021-2022
  • Στον Βογιατζή Ελευθέριο για την συμμετοχή του ως βοηθός διαιτητή στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 την περίοδο 2021-2022.
  • Στον Γκουντέλα Στέργιο για την συμμετοχή του ως διαιτητής στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας την περίοδο 2021-2022.
  • Στον Κουτρομάνο Νικόλαο για την συμμετοχή του ως διαιτητής στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας την περίοδο 2021-2022.
  • Στον Μαργιολά Δημήτριο για την συμμετοχή του ως διαιτητής στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας την περίοδο 2021-2022.
  • Στον Γιοβάνη Γεώργιο για την συμμετοχή του ως βοηθός διαιτητή στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας την περίοδο 2021-2022.
  • Στον Καλογραννίτη Απόστολο, για την συμμετοχή του ως βοηθός διαιτητή στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας την περίοδο 2021-2022.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 1η έως 3η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΤΙΒΟΣ

 • Στην αθλήτρια Κατσιγιαννοπούλου Βασιλική, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ , για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16 στο άλμα εις ύψος
 • Στην αθλήτρια Τσομπάνη Ελένη, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ , για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο άλμα εις ύψος και της 6ης θέσης στο τετραπλούν στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16.
 • Στην αθλήτρια Παλάντζα Αριστέα – Χρύσα, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο άλμα τριπλούν και της 5ης θέσης στα 4Χ80 στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16.
 • Στην αθλήτρια Γάκη Φρειδερίκη, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην σφαιροβολία και της 5ης θέσης στη δισκοβολία στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16.
 • Στην αθλήτρια Νταντάμη Ιωάννα, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τετραπλούν και της 6ης θέσης στο άλμα εις μήκος στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16.
 • Στην αθλήτρια Καραστέργιου Ιωάννα, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο άλμα εις μήκος και της 5ης θέσης στα 4Χ80 στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16.
 • Στην αθλήτρια Δεληγιάννη Ευαγγελία, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο έπταθλο στην κατηγορία Κ23, της 6ης θέσης στο έπταθλο και της 6ης θέσης στο πένταθλο κατηγορίας ανδρών /Γυναικών, στο Πανελλήνιο ανοιχτό σύνθετο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 • Στην αθλήτρια Καραμέτου Βένια, του ΑΣ. ΝΗΡΕΑ, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παγκορασίδων Α΄2022 στο αγώνισμα των 200μ και 400μ διπλά πέδιλα, 4η θέση στα 50μ. Kαι 5η θέση στα 100μ. Διπλά πέδιλα.
 • Στον αθλητή Καλούτσα Κω/νο, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παίδων 2022 στο αγώνισμα των 4×100μ διπλά πέδιλα & για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παίδων 2022 στο αγώνισμα των 50μ διπλά πέδιλα.
 • Στον αθλητή Βασιλό Θεοφάνη, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 4χ100μ. ΔΠ, της 3ης θέσης στα 400μ. Δ.Π. και 5ης θέσης στα 200μ.ΔΠ. Κατηγορίας Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης 2022.
 • Στην αθλήτρια Γερούκη Αλέξάνδρα, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 4Χ100μ. Δ.Π. και 5η θέση στα 50, 100, 200μ.ΔΠ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων 2022
 • Στην αθλήτρια Τσουκνίδα Σοφία, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 4Χ100μ. Διπλά πέδιλα κατηγορία Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.
 • Στους αθλητές-τριες, της ομάδας 4Χ100μ. mixed Παίδων-Κορασίδων της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας, Γερούκη Αλέξάνδρα, Τσουκνίδα Σοφία, Βασιλό Θεοφάνη και Καλούτσα Κω/νο: για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στα διπλά πέδιλα.

ΑΜΕΑ

 • Στον αθλητή Βαϊόπουλο Φώτη, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 1ης θέσης κατηγορίας F37, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στο ακόντιο.
 • Στον αθλητή Μπαντελά Ευάγγελο, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 1ης θέσης κατηγορίας F44, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στα 5.000 μέτρα.
 • Στην αθλήτρια Χατζή Αλεξάνδρα, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 1ης θέσης κατηγορίας F20, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στη σφαιροβολία.
 • Στον αθλητή Κουτρουμάνο Διονύσιο, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 2ης θέσης κατηγορίας F20, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στη σφαιροβολία.
 • Στον αθλητή Σακελλάρη Φώτη, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 2ης θέσης κατηγορίας F57, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στη σφαιροβολία.
 • Στον αθλητή Γαρίτο Αλέξανδρο, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 3ης θέσης κατηγορίας F35, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στη σφαιροβολία.
 • Στον αθλητή Μπαλτά Απόστολο, του Πανελλήνιου συλλόγου ΑΜΕΑ “ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ”, για την κατάκτηση της 3ης θέσης κατηγορίας F57, στους Πανελλήνιους αγώνες ΑΜΕΑ, στη σφαιροβολία.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
 • Στην ΖΑΧΟΥ ΑΡΙΑΝΝΑ, αθλήτρια του συλλόγου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΑΜΑΡΙΛΙΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους 7ους Πανελλήνιους αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.
 • Στην ΠΡΙΤΣΑ ΑΝΝΑ, αθλήτρια του συλλόγου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΑΜΑΡΙΛΙΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους 7ους Πανελλήνιους αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

  • Στην ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑ ΟΡΙΑΝΑ αθλήτρια του συλλόγου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΑΜΑΡΙΛΙΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους 7ους Πανελλήνιους αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

 • • Στην ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, αθλήτρια του συλλόγου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΑΜΑΡΙΛΙΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους 7ους Πανελλήνιους αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 4η έως 6η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στίβος

 • Στην αθλήτρια Φιλίππου Μερόπη, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ ,για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο άλμα εις ύψος στους Πανελλήνιους αγώνες, στην κατηγορία Κ16 .
 • Στην αθλήτρια Πολύζου Μαριάνθη, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ για την κατάκτηση της 4ης θέσης και της 5ης θέσης στο άλμα εις ύψος Κ23 και Κ18 αντίστοιχα στους Πανελλήνιους αγώνες .
 • Στην αθλήτρια Παναγιόγλου Ελένη, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο άλμα εις μήκος και στα 4Χ80 Κ16 στους Πανελλήνιους αγώνες
 • Στην αθλήτρια Ρίτσιου Μαριάννα , του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 4Χ80 Κ16 στους Πανελλήνιους αγώνες
 • • Στον αθλητή Κουτσιόγκουλο Απόστολο, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ για την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Πανελλήνιους αγώνες ανοιχτού στίβου Κ18 και Κ23 και την 6η θέση στους Πανελλήνιους αγώνες κλειστού στίβου στο άλμα εις ύψος Κ23.
 • Στην αθλήτρια Αρβανιτάκου Χρυσάνθη, του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 10.000 μ. Βάδην Κ20 στους Πανελλήνιους αγώνες .
 • Στις αθλήτριες του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Ρίτσιου Μαριάννα, Καραστεργίου Ιωάννα, Παναγιόγλου Ελένη , Παλάντζα Αριστέα – Χρύσα, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 4Χ80 Κ16, στους Πανελλήνιους αγώνες .
  • Στην αθλήτρια Μπακαλάκου Αικατερίνη, του Α.Σ. ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , για την κατάκτηση της 6ης θέσης στους Πανελλήνιους αγώνες στην σφαιροβολία. στην κατηγορία Κ18
 • Στην αθλήτρια Σάλη Κυριακή Ευαγγελία του Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ για την κατάκτηση της 6ης θέσης Πανελλήνιους αγώνες στο άλμα εις ύψος στην κατηγορία Κ18.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
• Στον αθλητή Χαλιαμάλια Μάριο, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, στα 50,100,200 & 400μ. στα διπλά πέδιλα κατηγορίας παμπαίδων Α΄.

 • Στον αθλητή Ταρλαντέζο Κωνσταντίνο, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 400μ και της 6ης θέσης στα 50 & 100μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, στα διπλά πέδιλα κατηγορίας παμπαίδων Α΄- Παίδων .
 • Στην αθλήτρια Τσατσαρώνη Παναγιώτα, της Α.Κ.Α.Κ., για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 50μ και της 6ης θέσης 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, στα διπλά πέδιλα κατηγορίας παγκορασίδων Α΄
 • Στον αθλητή Τσουκνίδα Βάιο, της ΑΚΑΚ, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 100Μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, στα διπλά πέδιλα κατηγορίας ΕΦΉΒΩΝ.
 • Στον αθλητή Στάθη Λεωνίδα, του Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα 50μ ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλασσικής κολύμβησης κατηγορίας παμπαίδων Β΄
 • Στην αθλήτρια Μουλαντζίκου Δήμητρα, του Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, για την κατάκτηση της 6ης θέσης στα 200Μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, στα διπλά πέδιλα κατηγορίας Κορασίδων.

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

 1. Στην αθλήτρια Μητρολιά Μαρία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καρδίτσας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κατηγορίας 33 κιλών Παίδων – Κορασίδων.
 2. Στον αθλητή Αντωνίου Απόστολο, του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καρδίτσας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κατηγορίας Παίδων .

ΚΑΡΑΤΕ

 1. Στην αθλήτρια Αθανασού Ραφαηλία του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Καρδίτσας, για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην κατηγορία Νεανίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων & Νέων Ανδρών Γυναικών .

Ακόμη τιμήθηκαν για την προσφορά τους στη διοργάνωση των αθλητικών γεγονότων και οι κάτωθι φορείς της περιοχής μας:

1.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
2.ΕΚΑΒ
3. ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
4.ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
5.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
6.ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ
7.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
8. ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
9.ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
10. ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κ.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.