Προς δημοπράτηση η “παλιά Ηλεκτρική” της Καρδίτσας
3 November 2021
Λάρισα: Μήνυσε τον προϊστάμενό της για βιασμό
3 November 2021

Η βελτίωση λειτουργίας των Δήμων στο επίκεντρο συνάντησης Μ. Βορίδη – προέδρου ΠΕΔ Θεσσαλίας Α. Νασιακόπουλου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας και δήμαρχο Κιλελέρ, Αθανάσιο Νασιακόπουλο είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα αναπροσαρμογής του κόστους των τιμοκαταλόγων δημοπρασιών έργων καθώς και ζητήματα στελέχωσης δημοτικών και κοινωνικών υπηρεσιών.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκαν ζητήματα οικονομικής φύσεως που απασχολούν τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και η συμμετοχή της εκάστοτε ΠΕΔ στην επιτροπή που συναποφασίζει σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτούνται από το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ).

Από την πλευρά του Μ. Βορίδη παρασχέθηκε για μία ακόμη φορά η δέσμευση ότι, το ΥΠΕΣ θα συνεχίσει να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια που συντελείται με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας των δήμων προς όφελος των δημοτών τους.

Comments are closed.

%d bloggers like this: