Πατέρας στο Αφγανιστάν πούλησε την 9χρονη κόρη του για νύφη σε 55χρονο παρακαλώντας τον «να μην την χτυπάει»
3 November 2021
Η βελτίωση λειτουργίας των Δήμων στο επίκεντρο συνάντησης Μ. Βορίδη – προέδρου ΠΕΔ Θεσσαλίας Α. Νασιακόπουλου
3 November 2021

Προς δημοπράτηση η “παλιά Ηλεκτρική” της Καρδίτσας

Τέλος φαίνεται να παίρνει το σήριαλ της ολοκλήρωσης των τευχών δημοπράτησης που αφορά στο έργο δημιουργίας του νέου Πνευματικού και Πολιτιστικού κέντρου Καρδίτσας, στο κτίριο της “παλιάς Ηλεκτρικής” στη Δημοτική Αγορά.

Σε σχετικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net, τον Ιούλιο της χρονιάς που διανύουμε, είχε επισημανθεί ότι η, για το καλοκαίρι υπολογιζόμενη, ολοκλήρωση των τευχών, θα μετατίθετο για το φθινόπωρο, λόγω της ανάγκης ενσωμάτωσης κάποιων τεχνικών μεταβολών.

Αυτό μετέθεσε την παράδοση τον Σεπτέμβριο, ο οποίος παρήλθε, όπως και ο Οκτώβριος, αλλά πλέον είμαστε μισό βήμα πριν το αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα είπε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας κ. Δημήτρης Κουτρομάνος, την ερχόμενη εβδομάδα και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, τα τεύχη θα είναι έτοιμα και θα ανοίξει ο δρόμος για την δημοπράτηση του έργου.

Επίσης, τόνισε πως η διακήρυξη θα δημοσιευθεί μέσα στο 2021 και από την στιγμή που θα γίνει αυτό απαιτείται ένα εξάμηνο για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Αυτό σημαίνει, κατέληξε, πως αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, το καλοκαίρι του 2022 θα ξεκινήσουν εργασίες στην “Παλιά Ηλεκτρική.”

Θυμίζουμε ότι την χρηματοδότηση του έργου που είναι προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ, έχει αναλάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: