Κορινθία: Η Ρωμανία, οι Παλαιοχριστιανοί και οι Άμις – Τι είναι, τι πρεσβεύουν και γιατί λένε «όχι» στην τεχνολογία
18 February 2024
Συνεχίζεται η έρευνα του Σουηδικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου σε περιοχές του Δήμου Παλαμά και το 2024
18 February 2024

Θ. Τζάκρη για ερωτηματολόγιο στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχουν βλάσφημα ερωτήματα που εξαιρούνται

«Στην προσπάθεια της αναζωογόνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα διστάσουμε να καινοτομήσουμε, να καταρρίψουμε δόγματα, να αλλάξουμε οι ίδιοι, να ανατρέψουμε ιεραρχίες, να καταβάλουμε το κόστος, να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων, γιατί ποτέ δεν επαρκούσε στην ιστορία η απλή εναλλαγή προσώπων», δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη, με φόντο τις αντιδράσεις σχετικά με το ερωτηματολόγιο για την ταυτότητα του κόμματος.

Σε δήλωσή της στην «Αυγή», η κ. Τζάκρη απηύθυνε έκκληση προς όλες κι όλους «να μην εμποδίζουμε τη συζήτηση να μπει στην ουσία».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχουν βλάσφημα ερωτήματα που εξαιρούνται» και ότι «δεν απομένει άλλος χώρος για διαδικαστικές ενστάσεις, ούτε χωράνε στην κρίσιμη στιγμή φιλοδοξίες αρχηγίσκων».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της κ. Τζάκρη:

«Δεν έχουν περάσει ούτε έξι (6) μήνες από την εντολή των πολλών κι απλών στις 24 Σεπτεμβρίου 2023: “ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!”.

Η επιταγή αυτή μορφοποίησε το βοών αίτημα ενός χώρου περήφανου που πάντοτε επωμίστηκε  τη σωτηρία του λαού και της πατρίδας.

Ενός χώρου που συχνά αντιμετώπισε την εχθρότητα του πλέον οπισθοδρομικού κατεστημένου με προσπάθειες εξόντωσης. Μιλώ για την δημοκρατική παράταξη και τη δεξιά! Εμείς που μάθαμε τον τελευταίο μισό αιώνα να θεωρούμε φυσική θέση της δεξιάς το χρονοντούλαπο, βρίσκουμε τελείως αφύσικο το σημερινό τοπίο δεξιάς κυριαρχίας, απότοκο μιας διαδρομής συνεχούς επταετούς πτώσης.

Στην προσπάθεια της αναζωογόνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα διστάσουμε να καινοτομήσουμε, να καταρρίψουμε δόγματα, να αλλάξουμε οι ίδιοι, να ανατρέψουμε ιεραρχίες, να καταβάλουμε το κόστος, να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων γιατί ποτέ δεν επαρκούσε στην ιστορία  η απλή εναλλαγή προσώπων.

Κάνω λοιπόν έκκληση προς όλες κι όλους:

Ας μην εμποδίζουμε τη συζήτηση να μπει στην ουσία. Δεν υπάρχουν βλάσφημα ερωτήματα που εξαιρούνται. Δεν απομένει άλλος χώρος για διαδικαστικές ενστάσεις ούτε χωράνε στην κρίσιμη στιγμή φιλοδοξίες αρχηγίσκων». 

Διαβάστε επίσης:

Στ. Κασσελάκης: Η απάντηση στις αντιδράσεις για το ερωτηματολόγιο

Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: