Αυστρία: Το χωριό που αντιδρά στον υπερτουρισμό
28 August 2023
Το αεροσκάφος, τα χρήματα και ο πλαστός χρυσός που κανείς δεν διεκδικεί
28 August 2023

Καρδίτσα: Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Τρικάλων (+Φωτο +Βίντεο)

Με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού Τρικάλων, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μπλατσούκα μέχρι τον ΟΑΕΔ μήκους 1,6 χλμ περίπου συνεχίζεται το έργο «Αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο οδοποιίας του δήμου Καρδίτσας λόγω της θεομηνίας της 18ης -19ης Σεπτεμβρίου του 2020», προϋπολογισμού 2.500.000€ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα συνεργεία του αναδόχου εργάζονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28/8) στο τμήμα μεταξύ των οδών Μπλατσούκα και Καποδιστρίου.

Αρχικά έκαναν χρήση της συσκευής ανίχνευσης μετάλλων, για τον εντοπισμό και την επισήμανση καλυμμένων φρεατίων οργανισμών κοινής ωφέλειας και άλλων εμποδίων. Ακολούθως έγινε η εκσκαφή και η αποκάλυψή τους ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες απόξεσης της προϋπάρχουσας ασφάλτου από το ειδικό μηχάνημα οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας προκειμένου αύριο το πρωί να στρωθεί η καινούργια άσφαλτος. Στο πλαίσιο των εργασιών θα ασφαλτοστρωθεί και το τελευταίο τμήμα της οδού Καποδιστρίου, από τη διασταύρωση με την οδό 18ης Αυγούστου έως τα φανάρια της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων. Στο χώρο των εργασιών νωρίς το πρωί παραβρίσκονταν και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ.Δημ. Κουφόπουλος.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν οι ανάδοχοι του έργου, οι εργασίες ξεκίνησαν και εξελίσσονται χωρίς προβλήματα και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος, δηλαδή πριν τις 8 Σεπτεμβρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου από την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας αποφασίστηκε

η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας, κατά το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα (28/08/2023) έως και την Παρασκευή (08/09/2023), επί των οδών:

– Τρικάλων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μπλατσούκα έως το ύψος της Κτηνιατρικής Σχολής,
– Ιεζεκιήλ, Ρήγα Φεραίου και Λόρδου Βύρωνα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ηπείρου και Τρικάλων,
– Αγίου Σεραφείμ, στο τμήμα μεταξύ των οδών 18ης Αυγούστου και Τρικάλων,
– Παλαμά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Πατρ. Γρηγορίου και Τρικάλων,
– Δωδεκανήσου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ακαδημίας και Αγίου Νικολάου,
– Λεωνίδου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ακαδημίας και Τρικάλων,
– Στρ. Παπάγου, Ντ. Κανιούρα και Χατζηνικολάου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίου Νικολάου και Τρικάλων,
– Αγίου Ραφαήλ, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίας Σκέπης και Τρικάλων,
– Πασιαλή, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ανδρονίκου και Τρικάλων, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης. Επίσης, για το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα, απαγορεύουμε την στάθμευση όλων των οχημάτων, επί των οδών Βασ. Γρίβα και Νικ. Μανδηλαρά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας. Η κίνηση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Καρδίτσας θα γίνεται από εναλλακτικό δρομολόγιο.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CF%84%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: