Αθήνα – Μυστήριο με την βουτιά θανάτου 32χρονης – «Βγαίνω για τσιγάρο» είπε και έπεσε στο κενό
12 Σεπτεμβρίου 2021
Ηγούμενος Εφραίμ για κορωνοϊό: Ευχαριστώ τον Θεό που επανήλθα στη ζωή -Το μήνυμά του για τον εμβολιασμό
12 Σεπτεμβρίου 2021

Κυπαρισσία – Τι υποστηρίζει ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Ο πρώην σύντροφος της Μόνικα είπε πως γνωρίζει ότι καταζητείται ενώ τόνισε πως δεν τον έχει απασχολήσει η αστυνομία ούτε η πρεσβεία

Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του, στη δολοφονία της Μόνικα Γκιους, της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία, ο 39χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης ως ο βασικός ύποπτος.

Ο ίδιος σπάει τη σιωπή του και δηλώνει ότι βρίσκεται στην Ολλανδία με τη νέα του γυναίκα.

«Έχω φύγει με τη γυναίκα για δουλειά. Επειδή στη Ρουμανία δεν τα έβγαζα πέρα, είχαμε κανονίσει να πάρουμε ένα μεροκάματο καλό, το οποίο δεν βγήκε αυτό και βρήκαμε την άκρη να πάμε σε κουζίνα στην Ολλανδία και τώρα είμαστε σε ένα εργοστάσιο που μεταφέρουμε πράγματα στον κόσμο. Με τη Μόνικα έχω χωρίσει από το Γενάρη», είπε στον Alpha.

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει πως καταζητείται απάντησε θετικά ενώ τόνισε πως δεν τον έχει απασχολήσει η αστυνομία ούτε η πρεσβεία αλλά αν τον καλέσουν θα πάει.

Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα

«Έτσι και αλλιώς λεφτά για να γυρίσω Ελλάδα δεν έχω, ούτε καν Ρουμανία. Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη και σκέφτομαι τι έγινε, γιατί εγώ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, δηλαδή δεν είμαι ένοχος. Για αυτό τον λόγο και δεν κρύβομαι. Το τηλέφωνό μου το έχουν μπλοκάρει, δεν ξέρω τι παίζει», είπε και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την τύχη της Μόνικα.

«Να τσακωθούμε και να πλακωθούμε στο ξύλο όντως μπορεί να γίνει. Αλλά να σκοτώσω κάποιον όχι δε νομίζω οτι μπορεί να φτάσω εκεί. Με τη Μόνικα είχαμε τσακωθεί όλα τα ζευγάρια έχουν τσακωθεί. Αλλά δεν έχω φτάσει σε σημείο τέτοιο», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε πως όταν έμαθε ότι η πρώην σύντροφός του βρέθηκε τσιμεντωμένη «πόνεσα και ακόμη πονάω. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι με κάποιον άλλο και θα ζει και θα βασιλεύει, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι».

Ο ίδιος σχολίασε τις δηλώσεις της αδερφής της πως απειλείται και πως πίσω από αυτές τις απειλές κρύβεται αυτός και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση.

in.gr

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: