Στο "έξτρα" πακέτο των 30 εκατ. ευρώ της ΤΕΡΝΑ ο 2ος κυκλικός κόμβος στην είσοδο του Μουζακίου
23 June 2023
Πτώση στη Wall με το ράλι να χάνει τη δυναμική του
24 June 2023

Κ. Μητσοτάκης: «Βαθιά λαϊκός ο χαρακτήρας του κόμματος μας»

«Eίμαστε στην τελική ευθεία με σύμμαχο τον ενθουσιασμό και εχθρό τον εφησυχασμό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την  κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα.

«Η φωνή της Αθήνας ακουγεται σήμερα βροντερή σε κάθε γωνία της πατρίδας μας. Μένει να αντηχήσει και στις κάλπες της Κυριακής με τη ΝΔ τη μεγάλη νικήτρια. Μόνο τότε θα κόψουμε το νήμα αυτού του διμήνου προεκλογικού μαραθωνίου με ένα αποτέλεσμα που θα δίνει ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, που θυμήθηκε τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτακη.

«Η αποψινή συμμετοχή σας είναι ενός κύκλου που κλείνει. Η πλατεία δεν χωρίζεται σε πάνω και κάτω. Είναι μια, ελεύθερη και δημοκρατική», υπογράμμισε.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η πολιτική υπευθυνότητα θα οδηγήσει στην εθνική σταθερότητα, με «την ώριμη επιλογή καθε Ελληνίδας και καθε Έλληνα που επιδιώξει τη σιγουριά και την προκοπή για τον ίδιο και τα παιδιά του».

«Ο πήχης των προσδοκιών είναι ψηλά. Σας ζητώ όλοι μαζί να βάλουμε ένα στοίχημα και να τον ξεπεράσουμε, να πετύχουμε στο Λεκανοπέδιο ακόμα καλύτερα ποσοστά», συνέχισε, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στη δυτική Αττική που έγινε για πρώτη φορά γαλάζια. «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα παραμείνει μπλε μετά την κάλπη της Κυριακής», υπογράμμισε ενώ τόνισε πως «αυτή η παράταξη εκπροσωπεί όλα τα στρώματα και όλες τις ηλικίες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δράσεις της πολιτικής που εφάρμοσε προς όφελος των νέων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των αγροτών. «Δεν είναι τυχαίο ότι όλη η χώρα ντύνεται στα γαλάζια. Φανερώνοντας έτσι το βαθιά λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος μας. Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο μαύρο, στο διχασμό και επιβράβευσαν μια κυβέρνηση συνεπή στα λόγια και τις πράξεις και ειλικρινή απέναντι στις αστοχίες της. Στις 21 Μαΐου και νικήσαμε μαζί, στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για να κυβερνήσουμε μαζί ενωμένοι. Όλες οι κατακτήσεις που πετύχαμε πρέπει να εδραιωθούν και να συνεχιστούν», συμπλήρωσε.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/society/1486563/k-mitsotakis-vathia-laikos-o-charaktiras-toy-kommatos-mas/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: