Χρηματιστήριο: Οι «ESG» μετοχές που… πετούν μέσα στο 2024
19 February 2024
Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο
19 February 2024

Λουτσέσκου: Ο Ολυμπιακός νίκησε γιατί ήταν πιο έξυπνος

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και ο προπονητής του «Δικέφαλου», Ρασβάν Λουτσέσκου, δεν έψαξε δικαιολογίες για το βαρύ 1-4.

«Η εικόνα η σημερινή κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα. Αυτό είναι δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα σήμερα ήταν ότι ήμασταν αφελείς, ειδικά στα δυο πρώτα γκολ. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας και δεν εκμεταλλευθήκαμε, ενώ εκείνες του Ολυμπιακού κατέληξαν στα δίχτυα. Σήμερα κέρδισαν επειδή ήταν πιο έξυπνοι από εμάς», δήλωσε στο flash interview.

«Η εικόνα του σημερινού αγώνα είναι αυτή, προσπαθούσαμε να πιέσουμε. Αν είχαμε σκοράρει στο 1-1 θα ήταν διαφορετικά. Τα δυο τελευταία γκολ μας βρήκαν σε μια μεταβατική άμυνα που γυρίζαμε. Μας βρήκαν στην προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε, κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, έτσι και το αποψινό», συνέχισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφούμε πολύ. Η εικόνα είναι αυτή. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή. Εμείς προσπαθήσαμε με το transision μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο πολύ επιθετικοί, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και ήμασταν όμως αφελείς στις φάσεις των γκολ. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουμε ότι έχουμε κάνει τόσο καιρό στην άκρη. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύσουμε το παιχνίδι».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: