Καρδίτσα: Έκλεισε την οδό Μπλατσούκα νταλίκα που ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές (+Φώτο)
8 May 2023
Twitter: Θα απενεργοποιήσει τους ανενεργούς λογαριασμούς
9 May 2023

Μητσοτάκης από την Άρτα: «Ας ετοιμαστεί για μια ακόμη ήττα εντός έδρας, ο κ. Τσίπρας»

«Ειδικά εδώ στην ‘Αρτα η απόφαση των Αρτινών έχει διπλή σημασία. Θυμάμαι ότι στις εκλογές του 2019 χάσαμε την πρωτιά για λίγες εκατοντάδες ψήφους. Το μήνυμα που θα στείλετε θα ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα είμαστε πρώτοι και με την διαφορά στην ‘Αρτα». Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  κατά την έναρξη της ομιλίας του σε εκδήλωση της ΝΔ στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου ‘Αρτας.

«Είναι ένα μήνυμα που έρχεται από το Αθαμάνιο, από τους συγχωριανούς του κ. Τσίπρα που τον ξέρουν καλύτερα, ας ετοιμαστεί για μια ακόμη ήττα εντός έδρας. Γιατί Κωνσταντίνου και Ελένης θα γιορτάσει η δημοκρατία, η αυτοδύναμη ΝΔ και η αυτοδύναμη Ελλάδα» πρόσθεσε.

«Δεκατρείς ημέρες μας χωρίζουν από την 21η Μαΐου, από την Κυριακή που θα κλείσουμε το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά. Με την ψήφο σας θα δώσουμε μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή για μια πατρίδα περήφανη σταθερά τολμηρά και μόνο μπροστά» ανέφερε ακόμη.

«Δεν ξεφύγαμε ούτε μια στιγμή από τις δεσμεύσεις μας»

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις κρίσεις που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση στην τετραετία. «Απέναντι σε όλες αυτές τις δυσκολίες εμείς υψώσαμε αναχώματα και κρατήσαμε την κοινωνία όρθια και ενωμένη» είπε.

«Θωρακίσαμε τα σύνορά μας που είναι ταυτόχρονα και ευρωπαϊκά σύνορα, ενεργοποιήσαμε την διπλωματία μας, ενισχύσαμε την άμυνά μας» υπογράμμισε.

«Ταυτόχρονα δεν ξεφύγαμε ούτε μια στιγμή από τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει τον Ιούλιο του 2019» ανέφερε. «Όσα είπαμε τα κάναμε πράξη» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις αυξήσεις του κατώτατου μισθού και των συντάξεων μετά από 12 χρόνια.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί μέσα σε μια τετραετία η Ελλάδα από τόπος σκορποχώρι έγινε πατρίδα με σύνορα σε γη, αέρα και θάλασσα».

Όπως επεσήμανε, «έχουν σχεδόν μηδενιστεί οι εισροές μεταναστών  κάτι που έχει ανακουφίσει τα ακριτικά μας νησιά, που έχουν πια εντελώς διαφορετική εικόνα».

Επίσης επανέλαβε,  ότι ο φράχτης του Έβρου θα επεκταθεί και θα καλύψει όλο το μήκος των χερσαίων συνόρων της πατρίδας μας και «ας το ακούσουν καλά όλοι και στην ΕΕ».

«Θα τα σαρώσουμε όλα, θα σαρώσουμε τα εμπόδια που μας δυσκόλεψαν την πρώτη τετραετία» είπε ο πρωθυπουργός παίρνοντας αφορμή από ένα σύνθημα πολίτη.

«Θα εξαφανίσω τις κακές όψεις της δημόσιας διοίκησης»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητες τις επόμενης τετραετίας που όπως είπε είναι η υγεία και η παιδεία.

«Η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι η παράταξη που έκανε πάντα τις μεγάλες επιλογές και τοποθετήθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και έχουμε το ίδιο χρέος και τώρα» είπε.

«Είμαι ακόμη πιο αποφασισμένος την δεύτερη τετραετία να εξαφανίσω τις κακές όψεις της δημόσιας διοίκησης. Το καλό πρόσωπο του δημοσίου να γίνει ο κανόνας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα της ΝΔ που όπως είπε είναι κοστολογημένο και μετρημένο και με συγκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Τέλος έβαλε το δίλημμα των εκλογών λέγοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να συγκρίνουν τις δύο τετραετίες και τους δύο πρωθυπουργούς.

«Κάθε “αψήφιστη” ψήφος ή άκαιρη δήθεν διαμαρτυρία οδηγούν τελικά μόνο σε εθνική αδυναμία. Η λύση είναι άλλη. Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: