Τρίκαλα: Άνοιξε τις πύλες του ο 9ος Μύλος των Ξωτικών
2 December 2019
Αθήνα – Λάρισα – Θεσσαλονίκη: Το 2021 έτοιμη η γρήγορη σιδηροδρομική γραμμή
2 December 2019

Ξεκινά η ανακατασκευή της περιφερειακής Τρικάλων

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλία η εκπόνηση της μελέτης του έργου της Περιφερειακής Οδού Τρικάλων από το ύψος του κόμβου της Βιοκαρπέτ έως το νέο κυκλικό κόμβο στη Γεωργική Σχολή.
Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη του έργου προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
Η μελέτη αφορά την ανακατασκευή της υφιστάμενης οδού με τη δημιουργία ενιαίας κυκλοφορίας δυο λωρίδων ανά κατεύθυνση, την κατασκευή παράπλευρου δικτύου από την πλευρά του σχεδίου εκτός πόλεως και κυκλικών κόμβων.
«Προχωράμε στη δημοπράτηση της μελέτης για την ανακατασκευή ενός δρόμου που ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Λαρισαίων και τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας δημοπρατούμε τη μελέτη ενός σημαντικού οδικού έργου για την πόλη της Λάρισας με το οποίο ολοκληρώνεται ο δακτύλιος της πόλης.
Με συνεργασίες, σχέδιο και προγραμματισμό και προετοιμάζουμε το έδαφος για την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης προκειμένου να εισέρθει σε τροχιά υλοποίησης.
Με έργα ουσίας στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών αλλάζουμε την εικόνα της Λάρισας συγχρονίζοντας την πόλη με την εποχή μας.
Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό στην προσπάθεια υλοποίησης των αναγκαίων μελετών για έργα υποδομής, που χρειάζεται η Θεσσαλία του μέλλοντος» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Comments are closed.

%d bloggers like this: