Η Σπόρτινγκ Λ. πέταξε εκτός Europa League την Άρσεναλ
17 March 2023
Η Greek Running Tours μας πείθει ότι διακοπές και τρέξιμο πάνε μαζί
17 March 2023

Ολ. Γεροβασίλη: Διάψευση σχετικά με το γερανοφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Διαψεύδει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη ότι το γερανοφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που παρέσυρε κάδους επί της οδού Ακαδημίας και τραυμάτισε ένα άτομο, κατά την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης (16 Μαρτίου), κινούνταν για να ανασύρει το υπηρεσιακό της όχημα το οποίο νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση με θραύση κρυστάλλων. Το περιστατικό φαίνεται σε σχετικό βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα.

Η ίδια κάνει λόγο για «εντελώς ψευδή πληροφορία», αναφέροντας πως το προσωρινώς σταθμευμένο όχημα ασφαλείας της δεν ακινητοποιήθηκε αλλά μάλιστα αποχώρησε βωρίτερα από το σημείο αυτοκινούμενο. «Από πότε για ένα τζάμι χρειάζεται γερανός;», διερωτάται.

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να συσχετίσει τα ασύνδετα «και για ακόμη μια φορά να αποσείσει τις ευθύνες της». «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος για μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο», λέει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωσή της

Υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τη δημοσίευση βίντεο με τη δολοφονική επίθεση γερανοφόρου οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., νωρίτερα σήμερα επί της οδού Ακαδημίας, κατά τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, φέρεται να διατάχθηκε έρευνα από τη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, «αστυνομικές πηγές» διακινούν την παντελώς ψευδή πληροφορία ότι δήθεν το εν λόγω γερανοφόρο όχημα κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας-ασφαλείας που μου είχε χορηγηθεί και το οποίο δέχτηκε σήμερα επίθεση με θραύση κρυστάλλων.

Ουδέν ψευδέστερο.

Ουδέποτε το προσωρινώς σταθμευμένο όχημα ασφαλείας μου ακινητοποιήθηκε αλλά μάλιστα αποχώρησε από το σημείο αυτοκινούμενο και μάλιστα νωρίτερα! Από πότε για ένα τζάμι χρειάζεται γερανός;

Οι εν λόγω «διαρροές», οι οποίες ήδη αναπαράχθηκαν σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας μόνο τυχαίες δεν είναι. Συνιστούν, όμως, κινήσεις πανικού της Κυβέρνησης που προσπαθεί να συσχετίσει τα ασύνδετα και για ακόμη μια φορά να αποσείσει τις ευθύνες της.

Αποτελούν δε απόδειξη ότι ακόμη κι αυτή η έρευνα που φέρεται να διατάχθηκε δεν πρόκειται να ρίξει φως στη δολοφονική επίθεση του γερανοφόρου οχήματος αλλά είναι εντελώς προσχηματική, για τη συγκάλυψη του γεγονότος.

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος για μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο. Τους κατανοούμε, όμως, γιατί ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: