Πρότυπο κέντρο αξιοποίησης αποβλήτων και απορριμμάτων δημιουργεί το ΕΜΠ
28 Ιουνίου 2021
Τράπεζα Πειραιώς: Κλείνει τα καταστήματά της στην Οιχαλία και το Μουζάκι
29 Ιουνίου 2021

Πράσινο Κίνημα: Και στη Γαλλία σηκώθηκε το “πράσινο κύμα”

Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση και παράλληλα στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Γάλλους Πράσινους που κατάφεραν να αυξήσουν σημαντικά τα ποσοστά τους στις Περιφερειακές Εκλογές της Γαλλίας και να αναδειχτούν νικητές, μέσα από τις συμμαχίες που συμμετείχαν.

Το Πράσινο Κίνημα έχει καταγράψει όλες τις πρόσφατες εκλογικές μάχες στις Ευρωπαϊκές χώρες και είναι σαφές πως οι Ευρωπαίοι πολίτες στρέφονται μαζικά στα πράσινα κόμματα.

Το Πράσινο Κίνημα αγωνίζεται ώστε η άνοδος των Πράσινων κομμάτων που παρατηρείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες να καταγραφεί εκλογικά και στη χώρα μας. Άλλωστε είναι κοινή διαπίστωση πως οι πολίτες αναζητούν πλέον την διαφορετική πράσινη πρόταση. Μία πρόταση που έχει ως σημείο αναφοράς την ευημερία των πολιτών, και την προστασία της φύσης. Μία πρόταση που στην Ελλάδα υπερασπίζεται ουσιαστικά το Πράσινο Κίνημα.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Το Πράσινο Κίνημα τους Πράσινους της Γαλλίας για τις σπουδαίες εκλογικές επιτυχίες τους. Επιτυχίες που έρχονται να προστεθούν στο ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα που στέλνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες για την ενίσχυση των πράσινων φωνών. Ένα μήνυμα που σύντομα θα ακουστεί δυνατά και στην Ελλάδα.»

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: