Ιταλία: Κινητοποίηση ακτιβιστών έξω από τα γραφεία της Rai- Τουλάχιστον δέκα τραυματίες
14 February 2024
Β. Τσιάκος: Θα αποχαρακτηριστεί η έκταση για το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων
14 February 2024

Π. Πολάκης: Στο Tik Tok η απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Με βίντεο στο Tik Tok , ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, απάντησε στην αναφορά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε έκθεση της αρχής διαφάνειας στην οποία φέρεται να εμπλέκεται το όνομα πρώτου, σε υπόθεση για διακίνηση μαύρου χρήματος.

Στο βίντεο ο κ. Πολάκης αναφέρει:

«Συζητήθηκε χθες στη Βουλή, η επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την περίεργη αλλαγή απόφασης του ΕΟΔΥ, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε μετά την επάνοδο Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας, να μην παραστεί στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις για τις οποίες δικάζονται μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες: Πουλής και Θεοφιλάτου.

Ο Υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να μην απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, κατηγόρησε τον Π. Πολάκη για μαύρο χρήμα καταθέτοντας πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Λόγω μάλλον “χαρακτηριστικής κουφότητας” δεν πρέπει να πρόσεξε ότι:

  1. το πόρισμα που έφερε ως κάτι το καινούργιο στη Βουλή, κατατέθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020 (φωτ. 1)!

  2. όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα, καμία ευθύνη δεν προκύπτει (φωτ. 2).

  3. ενώ το πόρισμα έχει σταλεί εδώ και 3,5 χρόνια στη δικαιοσύνη καμία σχετική ενέργεια δεν έχει γίνει.

@userpavlos123

Απαντηση στα αισχη και τα ψευδη που ειπε χθες στη Βουλη για να καλυψει τη δικη του Κεελπνο ο λαδεμπορας Αδωνης Γεωργιαδης

♬ πρωτότυπος ήχος – ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Χωρίς καμία ντροπή, ο “αδιευκρίνιστος Πινόκιο”, τόλμησε μέσα στη Βουλή να ισχυριστεί ότι το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αφορά σε όλη τη περίοδο του ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα “έβγαλε την περίοδο Αδώνιδος Γεωργιάδου τζάμι, δεν βρήκε το παραμικρό…” όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ το πόρισμα αφορά στην περίοδο μετά τις 15/02/2016, όταν δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό (φωτ. 3).

Φαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται λόγω της δίκης για τις 22 παράνομες προσλήψεις αλλά και της επερχόμενης, για τις 74 παράνομες προσλήψεις (συνολική ζημιά για το δημόσιο 1.600.000 €), που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΥΥ, αποφάσισε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Να ξέρει ότι δεν θα του περάσει. Ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει!

ΥΓ. Άδωνι Γεωργιάδη, να ξέρεις πως αν δεν ζητήσεις δημόσια συγνώμη και δεν ανακαλέσεις τα όσα είπες στις επόμενες δυο μέρες θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: