Δήμος Λαρισαίων: Διευρύνονται συνεχώς οι υπηρεσίες της Ψηφιακής Πλατφόρμας
22 October 2021
25 Οκτωβρίου ανοίγουν τα καζάνια για παραγωγή τσίπουρου
22 October 2021

“Σκηνοθέτησε” ξυλοδαρμό απ΄τη σύζυγό του;

Αθώους έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 45χρονη γυναίκα και τον 23χρονο γιο της, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, με αφορμή μήνυση του 52χρονου συζύγου και πατέρα, ότι του έριξε σφαλιάρα και του προκάλεσε οίδημα στο μάτι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της μάνας και του γιου, που κάθισαν στο εδώλιο, ο κατηγορούμενος «σκηνοθέτησε» ξυλοδαρμό από τη σύζυγό του, εκμεταλλευόμενος ένα παθολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αριστερό του μάτι (παθαίνει οιδήματα λόγω του σακχάρου από το οποίο πάσχει).

Ο ίδιος είπε ότι η γυναίκα και ο νεαρός έκαναν αντιμήνυση κατά του 52χρονου για ψευδή καταμήνυση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του νεαρού, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό, όταν μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του, ωστόσο ο ίδιος κρυβόταν εδώ και πάνω από δύο ημέρες, για να μην τον εντοπίσει και τον συλλάβει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 52χρονος στο Δικαστήριο κατέθεσε άλλα πράγματα από αυτά που είχε καταθέσει αρχικά στη μήνυση, ενώ οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι του επιτέθηκαν, τον απείλησαν και τον έβρισαν, λέγοντας ότι ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να επιτίθεται κατά των άλλων μελών της οικογενείας του, διότι ο γιος του ζήτησε να αγοράσει πράγματα αξίας 40 €, που ο μηνυτής είπε ότι δεν δίνει.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών διότι η περιγραφή των καταγγελιών στη μήνυση απείχαν πολύ από την κατάθεση του μηνυτή και τελικά το Δικαστήριο αθώωσε τους δύο κατηγορούμενους. Σημειώνεται ότι η γυναίκα είναι άνεργη και ο 23χρονος σπουδαστής.

Comments are closed.

%d bloggers like this: