Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου από Μητρόπολη προς Φυλακτή
26 April 2023
Ερντογάν: Ακύρωσε τις δημόσιες εμφανίσεις για λόγους υγείας
27 April 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έταξε ό,τι δεν έκανε 4 ολόκληρα χρόνια

Στις εξαγγελίες Μητσοτάκη, κατά την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανακοίνωσή του σχολιάζοντας ότι «αφού ο κ. Μητσοτάκης βύθισε τους Έλληνες στην ακρίβεια, τα χρέη και τη μείωση εισοδημάτων, σήμερα εμφανίστηκε ως «Μεσσίας» τάζοντας πως θα κάνει ό,τι δεν έκανε 4 ολόκληρα χρόνια που κυβερνά».

«Σε ένα κακοστημένο σόου αυτοθαυμασμού και αποκομμένος από την πραγματικότητα που ζουν οι πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε λέξη για την αισχροκέρδεια. Δεν είπε λέξη για το ιδιωτικό χρέος που έχει διογκωθεί επί των ημερών του κατά 40 δις. Δεν είπε λέξη για τη μεσαία τάξη που έχει καταντήσει να ζει με κουπόνια. Δεν είπε λέξη για τις ανισότητες που διευρύνουν οι πολιτικές του», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και προσθέτει ότι «εξαντλήθηκε σε κούφιες υποσχέσεις, ελπίζοντας πως θα εξαπατήσει για δεύτερη φορά τους πολίτες».

Κυριάκος Μητσοτάκης: 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός μέσα στην τετραετία

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «Το 2019 έταξε λιγότερους φόρους. Σε 4 χρόνια λεηλάτησε τη μεσαία τάξη με τους έμμεσους φόρους.

Το 2019 έταξε καλύτερες συντάξεις. Σε 4 χρόνια στέρησε 7 δισ. από τους συνταξιούχους. Τώρα τάζει πάλι αυξήσεις στις συντάξεις.

Το 2019 έταξε καλύτερες δουλειές. Σε 4 χρόνια οι εργαζόμενοι είδαν το διαθέσιμο εισόδημά τους να μειώνεται, απλήρωτες υπερωρίες, κατάργηση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έκρηξη των εργατικών δυστυχημάτων, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματος στον ΟΟΣΑ. Τώρα τάζει πάλι καλύτερους μισθούς και ασφάλεια στην εργασία.

Το 2019 έταξε ανάπτυξη και επενδύσεις. Σε 4 χρόνια το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε 10 φορές. Τώρα τάζει πάλι ανάπτυξη και επενδύσεις.

Το 2019 έταξε επιτελικό κράτος. Σε 4 χρόνια το κράτος αλώθηκε από τους «γαλάζιους» στρατούς ρουσφετιών και το δημόσιο χρήμα λεηλατήθηκε από απευθείας αναθέσεις. Τώρα τάζει πάλι αξιοκρατία και αξιολόγηση».

«Ποιος όμως μπορεί πια να τον πιστέψει; Κανείς. Ακόμη και αν πέταξε τη γραβάτα για να μην θυμίζει τον εαυτό του που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, κανένας δεν ξεγελιέται», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: «4 χρόνια Μητσοτάκης. 4 χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Το έργο δεν θα επαναληφθεί. Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα βάλει τέλος στην χειρότερη και πιο φαύλη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Και θα δώσει ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα για ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση που θα φέρει τη Δικαιοσύνη παντού!»

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: