7 καλλυντικά που μπορείς να αντικαταστήσεις με ελαιόλαδο
5 Απριλίου 2021
Έτοιμα για τα self test τα φαρμακεία
6 Απριλίου 2021

ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΙΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ

Αντιμετωπίστε με επιτυχία τους κιρσούς και την φλεβίτιδα με αυτή τη φυσική συνταγή

Μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα μεταξύ των γυναικών που είναι ορατά, είναι το σπάσιμο των τριχοειδών αγγείων, οι ορατές φλέβες ή τα πονεμένα και πρησμένα πόδια.

Αυτά όλα είναι ένα σημάδι ότι τα αιμοφόρα αγγεία είναι εξασθενημένα, κυρίως λόγω εξωτερικών παραγόντων και εν μέρει λόγω κάποιων εσωτερικών. Ωστόσο, αποτελούν επίσης ένα αισθητικό πρόβλημα για τον καθένα μας, δεδομένου ότι είναι ένα αρκετά δυσάρεστο περιστατικό.

Επιπλέον, η διατροφή είναι επίσης ζωτικής σημασίας, δεδομένου ότι η εξασθένηση του φλεβικού τοιχώματος μπορεί να προληφθεί με την κατανάλωση αρκετά ζωικών πρωτεϊνών και άφθονης βιταμίνης C. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τη ζάχαρη και τα λιπαρά οξέα, δεδομένου ότι μπορούν να προκαλέσουν διάφορες φλεγμονές του σώματος, οι οποίες μπορεί έμμεσα να αποδυναμώσουν τα τριχοειδή τοιχώματα.

Φυσική συνταγή βάλσαμο για τις φλέβες

40705-thumb-2zvm9jikzxaryn04d0nlds


Συστατικά:

2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα κάστανου

2 κουταλάκια του γλυκού βάμμα καστανιάς

2 g κερί μέλισσας

5 κουταλάκια λανολίνη

Μέθοδος παρασκευής:

Σε ένα στενό και ψηλό μπολ, βάλτε λανολίνη και σταδιακά προσθέστε το εκχύλισμα και το βάμμα, με μισό κουταλάκι του γλυκού το καθένα και ανακατέψτε με ένα κουτάλι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Η ανάμειξη θα πρέπει να γίνεται αργά, ώστε να είναι ασθενής. Τώρα, λιώστε το κερί σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, και στη συνέχεια προσθέστε το στο μείγμα, τα ζεσταίνετε όλα και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Όταν είναι έτοιμο, ρίξτε την αλοιφή σε ένα κατάλληλο δοχείο, περιμένετε να κρυώσει και στη συνέχεια κλείστε το δοχείο.

Χρήση:

Εφαρμόστε την αλοιφή και κάντε απαλά μασάζ την πληγείσα περιοχή. Χρησιμοποιήστε το μία φορά την ημέρα και να το διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου.

fanpage.gr

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: