Παράγωγα: Οι traders στοιχηματίζουν αισιόδοξα στα ΣΜΕ επί μετοχών
21 December 2022
Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Σοφάδων για το 2023
22 December 2022

Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά ακόμη κι αυτό δεν ήταν αρκετό προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μείνει στα… αποδυτήρια στο ίδιο διάστημα.

Ύστερα από μια μεγάλη διακοπή περίπου 20 λεπτών στο ξεκίνημα του αγώνα, λόγω φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο και… καρεκλοπόλεμου στις εξέδρες, ο Μπιέλ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 20΄, ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε στην κάθετη του Φορτούνη (25΄) και ο Σούλης στο 30΄ έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Φορτούνη.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και το επιβεβαίωσε στο 34΄, όταν μετά τη συνεργασία με τον Ελ Αραμπί μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Σούλη για το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του μετά τον Μάιο του 2021.

Στο 45΄ ο Φορτούνης έστησε την μπάλα έξω από τη γραμμή της περιοχής και με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε, φέρνοντας σε θέση απόλυτου φαβορί την ομάδα του.

Αμ δε… Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους φίλους του Ολυμπιακού, με την ομάδα τους να υφίσταται καθολική καθίζηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφάνισαν έλλειμα ενέργειας, δεν είχαν τρεξίματα και δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι που δημιουργούσε από πίσω ο αντίπαλός τους, ενώ δεν βοηθήθηκαν από τον πάγκο τους.

Ο Μορέιρα από την αριστερή πλευρά ήταν μόνιμο πρόβλημα, ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Ανδρούτσο και φανέρωσε το πρόβλημα του Ολυμπιακού στη θέση του δεξιού μπακ.

Στο 55΄ το δυνατό σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Πασχαλάκη, στο 63΄ ο Λιάσος είχε κεφαλιά στο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν λάμβαναν τα μηνύματα και στο 64΄ ο Παμλίδης με σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-2 και ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ πίστευε πια και στο 76΄ ο Ανδρούτσος νικήθηκε κατά κράτος από τον Μορέιρα, που μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα και ο Λιάσος ισοφάρισε από κοντά. Μάλιστα, η ομάδα της Ηπείρου είχε ευκαιρία ακόμη και για τη νίκη, όταν στο 83΄ η προβολή του Μπάλαν, που τρύπωσε ανάμεσα σε Ντόη και Ανδρούτσο, πέρασε άουτ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: