Παράγωγα: Το πλησίασμα της εβδομάδας εκπνοής εν μέσω πτώσης ενεργοποίησε τους traders
7 September 2023
Διατηρείται και την Παρασκευή (8/9) η Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία
8 September 2023

Ήττα με κάτω τα χέρια για την Ελλάδα, 3-0 από την Ολλανδία

Η Ελλάδα ταξίδεψε στην Ολλανδία για ένα ντέρμπι δεύτερης θέσης με τους Ολλανδούς αλλά κατέρρευσε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 22 λεπτά και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τους πολύ ανώτερους ”οράνιε” με 3-0. Οι απουσίες των Μαυροπάνου και Μπάλντοκ από την ανασταλτική τετράδα στοίχισαν ακριβά στην ”γαλανόλευκη”.

Εφιαλτικό ήταν το πρώτο ημίχρονο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ανασταλτική συμπεριφορά του συνόλου του Γκουστάβο Πογιέτ ήταν κάκιστη, οι Ολλανδοί βρέθηκαν σε σπουδαίο βράδυ και παραβίασαν την εστία του Βλαχοδήμου τρεις φορές για να… καθαρίσουν το ματς από το 39′, έχοντας κι άλλες σπουδαίες φάσεις για γκολ.

Στο 17′ ο Ντε Ρον με δυνατό σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ μετά από κεφαλιά πάσα του Ντούμφρις. Στο 31′ και πάλι ο Ντούμφρις ήταν ο δημιουργός. Με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον αμαρκάριστο Γκάκπο που δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-0. Στο 39′ ο Βεγκχορστ και πάλι σαν σε προπόνηση, αφύλακτος στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 3-0 με κεφαλιά.

Στο 44′ ο Φλέκεν απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα στην πιο σημαντική φάση της Ελλάδας για να μειώσει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σήκωσαν το πόδι από το γκάζι, η Ελλάδα βρήκε χώρους και περισσότερη κατοχή μπάλας αλλά οι επιλογές έξω από την περιοχή ήταν κάκιστες, με αποτέλεσμα τις μηδενικές φάσεις μπροστά στην εστία των Ολλανδών.

Η ομάδα του Κούμαν κράτησε στο ρελαντί μέχρι τέλους το 3-0 και η Εθνική μας ομάδα στρέφει το βλέμμα της στο ματς της Κυριακής με το Γιβραλτάρ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η βαθμολογία: Γαλλία 15, Ολλανδία 6, Ελλάδα 6, Ιρλανδία 3, Γιβραλτάρ 0.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/sports/1511530/itta-me-kato-ta-cheria-gia-tin-ellada-3-0-apo-tin-ollandia/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: