Στην εξάδα η Λαμία, «βυθίζονται» τα Γιάννενα
4 February 2024
Το Περιστέρι «καπάρωσε» την τρίτη θέση
5 February 2024

Αγχώθηκε αλλά νίκησε τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε απέναντι στον Ατρόμητο και για 89 λεπτά φαινόταν ότι θα αφήσει δύο βαθμούς στο Περιστέρι, αλλά στο σημείο εκείνο ο Σβαμπ έλυσε τον Γόρδιο δεσμό ανοίγοντας το σκορ και ο Κωνσταντέλιας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90΄+3.

Ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και περιμένει την ΑΕΚ στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή (11/2) για ένα συναρπαστικό ντέρμπι κορυφής. Οι Περιστεριώτες έχασαν άλλο παιχνίδι στο τέλος, όπως είχε γίνει μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, κι έμειναν μακριά από την πρώτη εξάδα.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν από πάσα του Τάισον ο Μπράντον Τόμας πήρε τις κόντρες και σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα, με τον Σάστρε να αστοχεί στη συνέχεια σε κενή εστία, ενώ στο 18΄ το σουτ του Τάισον έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Στο 42΄ ακυρώθηκε γκολ του Οζντόεφ για οφσάιντ με χρήση του VAR. Ο Ατρόμητος συνέχισε να αντέχει και στο δεύτερο ημίχρονο ως το 89΄, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Σαμάτα και στρώθηκε ξανά στον Αυστριακό που σκόραρε από κοντά.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από λάθος απομάκρυνση του Τσιντώτα που είχε βγει εκτός περιοχής ο Κωνσταντέλιας από μακριά και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: