Χαμάς: Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά των ισραηλινών δυνάμεων στην Γάζα
4 February 2024
Αγχώθηκε αλλά νίκησε τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ
5 February 2024

Στην εξάδα η Λαμία, «βυθίζονται» τα Γιάννενα

Μια εντυπωσιακή Λαμία συνέτριψε με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και τον άφησε μόνο στην τελευταία θέση, την ώρα που η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με την τρίτη συνεχή νίκη εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την ΑΕΚ και ανέβηκε στην έκτη θέση.

Να σημειωθεί ότι το στερεοελλαδίτικο συγκρότημα σημειώνει για πρώτη φορά τέσσερα τέρματα μακριά από το γήπεδό του στα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Από την άλλη, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παραπαίει και το μέλλον του στην κατηγορία είναι αμφίβολο.

Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε την εκτέλεση του Καρλίτος. Δεν κατάφερε όμως να κάνει το ίδιο στο 20΄, όταν στο γέμισμα του Αμαράλ από δεξιά ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ γράφοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο δημιουργός έγινε σκόρερ: ο Αμαράλ έκανε την κούρσα από τα αριστερά και με δυνατό σουτ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ για το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 41΄, με τον Κοσέλεφ να αποκρούσει αρχικά το σουτ του Σόρια και ο Κόντε με κεφαλιά εξ επαφής να «γράφει» το 2-1.

Στο 45΄ σε μακρινό σουτ του Εραμούσπε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας. Στο 59ο λεπτό η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε δεύτερο πέναλτι για ανατροπή του Καρλίτος από τον Αθανασίου, ο οποίος στο 61΄ απέκρουσε και τη δεύτερη εκτέλεση του Ισπανού, διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ένα λεπτό αργότερα (62΄) ο πρωταγωνιστής Αθανασίου έγινε «μοιραίος» καθώς βγήκε για να μαζέψει την μπάλα αλλά την έχασε από τα χέρια του και ο Τσιλούλης σκόραρε το 3-1, ενώ στο 81΄ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, από μπαλιά του Τσόσιτς.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: