Στην «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» η υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καρδίτσας
22 September 2023
Λιονέλ Μέσι: Δεν ήταν αυτό που περίμενα στη Παρί
22 September 2023

Αλμέιδα: Θα πιστέψουν και όσοι δεν πιστεύουν

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε φύγει νικήτρια από την Αγγλία ήταν πριν από 47 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 3 Νοεμβρίου 1976, όταν είχε υποχρεώσει την Ντέρμπι Κάουντι σε ήττα με 3-2 μέσα στο «Μπέιζμπολ Γκράουντ».

Η Ένωση επανέλαβε το κατόρθωμά της τη νύχτα της Πέμπτης, όχι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο αλλά στην εκπληκτική Μπράιτον αυτή τη φορά, της οποίας επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ στο στάδιο «Άμεξ».

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» και του ελληνικού ποδοσφαίρου εν γένει, καθώς το επίπεδο της αγγλικής Premier League, στην οποία μετέχουν οι «Γλάροι» του Ντε Τζέρμπι, αποτελεί και πειστήριο για του λόγου το αληθές.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ματίας Αλμέιδα ήταν… εκστασιασμένος μετά τον αγώνα. Πριν από 24 ώρες, εξάλλου, ήταν ο ίδιος ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ που είχε δηλώσει ότι η Μπράιτον παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο.

Στον αγωνιστικό χώρο, όμως, ο «Πελάδο»… ξεπουπούλιασε τους «Γλάρους» με την ομάδα του να παραδίδει μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου, κι ας έλειπαν και οι δύο βασικοί στόπερ της, κι ας μην ήταν στο 100% Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς.

«Αισθάνομαι ευτυχία, κυρίως λόγω του πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τα παιδιά έκαναν έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα που είναι δύσκολη. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά είχαμε διαφορετικό επίπεδο αρετών», σχολίασε ο Αλμέιδα.

Όσο για τους δύσπιστους απέναντι στην ομάδα του; «Δεν αλλάζω συμπεριφορά όταν υπάρχει επιτυχία. Πιστεύω στη δουλειά. Σήμερα δεν ήμασταν οι καλύτεροι, αλλά ούτε όταν τα πάμε άσχημα είμαστε οι χειρότεροι. Όταν ήρθα είπα ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, έχω τη στήριξη της διοίκησης και του ιδιοκτήτη. Όσοι δεν πιστεύουν, θα πιστέψουν».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: