Αλμέιδα: Θα πιστέψουν και όσοι δεν πιστεύουν
22 September 2023
Vodafone: iPhone 15 και AirPods Pro στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop
22 September 2023

Λιονέλ Μέσι: Δεν ήταν αυτό που περίμενα στη Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι δεν πέρασε καλά στα δύο χρόνια της παραμονής του στη Παρί και σε κάθε ευκαιρία μιλά για την εμπειρία του στην γαλλική πρωτεύουσα, έχοντας να θυμάται βέβαια πως σε εκείνο το διάστημα στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή.

«Δεν ήταν αυτό που ήλπιζα, αλλά πάντα λέω ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αν και δεν ήμουν καλός στην Παρί, τότε στέφθηκα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ίσως έπρεπε να γινόταν έτσι.

Γεγονός είναι ότι ήμουν ο μόνος παίκτης, ανάμεσα στους άλλους 25 Αργεντίνους παγκόσμιους πρωταθλητές που δεν είχε την αναμενόμενη αναγνώριση. Αλλα δεν πειραζει. Μετά, ήταν κατανοητό, ήμουν στο μέρος όπου εξαιτίας μας δεν είχαν ξαναγίνει παγκόσμιοι πρωταθλητές».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος  σε μια πιθανή συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, υπογράμμισε:

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, το έχω ήδη πει. Δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι μακριά, σκέφτομαι το Κόπα Αμέρικα. Μετά το Κόπα Αμέρικα, θα δούμε, εξαρτάται από το πώς νιώθω. Μεσολαβούν ακόμη τρία χρόνια».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: