Λιονέλ Μέσι: Δεν ήταν αυτό που περίμενα στη Παρί
22 September 2023
Σεισμός τώρα 3,8 Ρίχτερ στα Φάρσαλα
22 September 2023

Vodafone: iPhone 15 και AirPods Pro στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop

H νέα σειρά iPhone 15 καθώς και τα ανανεωμένα AirPods Pro 2nd gen είναι διαθέσιμα στο Vodafone eShop και στα καταστήματα Vodafone με ευέλικτους τρόπους πληρωμής μέσω του προγράμματος Vodafone Flex.

Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν τη συσκευή επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που τους ταιριάζει καλύτερα μέσα από το πρόγραμμα Vodafone Flex, που προσφέρει έως και 24 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα μέσω του Vodafone λογαριασμού κινητής, ή έως 36 δόσεις μέσω χρηματοδότησης, χωρίς κάρτα με επιτόκιο 9,8%, είτε με έως 48 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Στα καταστήματα Vodafone οι ειδικοί της ομάδας Ready θα παρουσιάσουν τις νέες συσκευές Apple στους πελάτες, οι οποίοι μπορούν τις τεστάρουν από κοντά με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα.

Οι νέες συσκευές Apple

Tο iPhone 15 και το iPhone 15 Plus διαθέτoυν έναν νέο σχεδιασμό με ανθεκτικό γυαλί εμποτισμένο με χρώμα και αλουμίνιο, ισχυρότατο επεξεργαστή A16 Bionic, με πανίσχυρη κύρια κάμερα 48MP με δυνατότητα 2x οπτικού zoom, και σύνδεση USB-C σε μια ποικιλία χρωμάτων: ροζ, κίτρινο, πράσινο, μπλε και μαύρο. Είναι διαθέσιμα από 40,79€/μήνα και 47,46€/μήνα αντίστοιχα σε έως 24 άτοκες δόσεις μέσω του Vodafone Flex.

Επιπλέον, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max είναι τα πιο ελαφριά μοντέλα Pro της Apple που κατασκευάστηκαν ποτέ, με ισχυρή και ελαφριά σχεδίαση από τιτάνιο και αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας με κύρια κάμερα 48MP, επεξεργαστή A17 Pro για next level gaming, και USB-C σύνδεση με ταχύτητες USB 3, με τέσσερα νέα εκπληκτικά χρώματα: μαύρο, λευκό, μπλε και τιτάνιο. Είναι διαθέσιμα από 51,63€/μήνα και 62,46€/μήνα αντίστοιχα σε έως 24 άτοκες δόσεις μέσω του Vodafone Flex.

Παράλληλα, τα AirPods Pro (2ης γενιάς) είναι εξοπλισμένα με δυνατότητα φόρτισης USB-C και βελτιωμένη αντοχή στη σκόνη. Με το iOS 17, τα καινοτόμα ακουστικά προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως Adaptive Audio και Conversation Awareness. Είναι διαθέσιμα από 11,63€/μήνα σε έως 24 άτοκες δόσεις μέσω του Vodafone Flex.

Διαθέσιμες είναι και οι αυθεντικές θήκες της Apple MagSafe από 59€ για ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ασύρματη φόρτιση, ισχυρότερο μαγνητικό κράτημα που εξασφαλίζει περισσότερη σταθερότητα στην φόρτιση ακόμη και κατά τη διάρκεια της κίνησης, καθώς και συμβατότητα με άλλα αξεσουάρ MagSafe όπως φορτιστές, πορτοφόλια και βάσεις αυτοκινήτου που καθιστούν εύκολη την προσθήκη νέων λειτουργιών και λειτουργιών στο iPhone.

Οι συσκευές είναι διαθέσιμες εδώ: Apple iPhone 15 series < Συσκευές & Αξεσουάρ | Vodafone.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: