Ποτέ μη θεωρείς τη γυναίκα σου δεδομένη. Δεν είναι !
13 February 2020
Βόλος: Τοποθετούνται «έξυπνες» πινακίδες για αέρια ρύπανση και κίνηση
13 February 2020

Βοιωτία – Καταγγελία 15χρονης: Την έδερναν και έσβηναν τσιγάρα πάνω της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τις καταγγελίες της 15χρονης – Αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή

Μια 15χρονη κοπέλα μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης (12/2) στο Α.Τ. Ορχομενού στη Βοιωτία για να καταγγείλει την κακοποίησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για κοριτσάκι Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, το οποίο τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα, ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Το τελευταίο, όμως, δίμηνο η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της, αφού από την άλλη πλευρά κάθε φορά το απέφευγαν με διάφορες δικαιολογίες.

Όπως κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς, η οικογένεια του φίλου της της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε σε ομηρία. Μάλιστα, έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι, εκτός από το σωματική βία, είχαν σβήσει πάνω της ακόμη και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Πηγή : ethnos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: