Επτά πράγματα που θα θυμάται από εσάς τα παιδί όταν μεγαλώσει
4 June 2020
Άρση μέτρων: Μόνο καθιστοί στα πανηγύρια – Με μουσική και αλκοόλ τα καλοκαιρινά μπάνια
4 June 2020

«Δώσε το σουτιέν σου» – Μια υπέροχη πρωτοβουλία για τον καρκίνο του μαστού

Βγήκες νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και δεν ξέρεις τι να κάνεις τα ειδικά σουτιέν, την περούκα και τα ενθέματα που φορούσες στην πιο σκληρή περίοδο της ζωής σου; Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου το γλυκό κορίτσι του reality παιχνιδιού Bar του Mega και γνωστή πλέον tattoo artist σου έχει τη λύση και σε καλεί να συμμετέχεις κι εσύ στην καμπάνια με τίτλο “Δώσε το σουτιέν σου”.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ίδια, καθώς και στην ραδιοφωνική παραγωγό Αναστασία Σαραντίδου, η οποία αν και από το 2013 διαγνώστηκε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ωστόσο το 2017 χρειάστηκε εξαιτίας επιθετικής μορφής καρκίνου, να κάνει ολική αφαίρεση δεξιού μαστού.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr η όμορφη Ρεβέκκα, που εδώ και χρόνια ασχολείται με το να «χτυπάει» θηλές και θηλαία άλω, με τη μέθοδο της μικροχρωστικής σε γυναίκες νικήτριες του καρκίνου του μαστού, η ιδέα του “Δώσε το σουτιέν σου” γεννήθηκε εντελώς ξαφνικά.

«Έκανα μια συνέντευξη με την Αναστασία τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στον καρκίνο του μαστού και μέσα σε όλα τα θέματα, αναφορικά με τα στάδια αποκατάστασης, αναφερθήκαμε και στην επόμενη μέρα, όπου οι γυναίκες νικήτριες πλέον δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα ειδικά σουτιέν και τις περούκες», αναφέρει η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και προσθέτει: «Όλα αυτά η αλήθεια είναι πως κοστίζουν αρκετά γι αυτό και μας γεννήθηκε η ιδέα να καλέσουμε όλες εκείνες που βίωσαν καρκίνο του μαστού και που θέλουν να τα χαρίσουν, να μας τα δώσουν και να τα προσφέρουμε σε γυναίκες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Στόχος είναι στις 25 Οκτωβρίου 2020 μέρα όπου εδώ και τέσσερα χρόνια “χτυπάω” δωρεάν θηλές και θηλαία άλω σε όλες αυτές τις νικήτριες, να μαζέψουμε όλες αυτές τις γυναίκες, που βίωσαν ή εξακολουθούν να βιώνουν καρκίνο του μαστού, σε μια μεγάλη γιορτή που θα χαρίσουμε όλα αυτά που θα συγκεντρώσουμε. Γι αυτό ξεκινάμε από τώρα ώστε να μαζέψουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε».

Τα πρώτα σουτιέν και περούκες έχουν ξεκινήσει ήδη να συγκεντρώνονται με τις διοργανώτριες να δηλώνουν αισιόδοξες, πως θα καταφέρουν να φτάσουν τον στόχος τους, που είναι ένας και μοναδικός να χαρίσουν όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούν.

«Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε πολλά μηνύματα καθημερινά ακόμα και από γυναίκες που δεν έχουν αρρωστήσει, οι οποίες είναι διατεθειμένες να μας χαρίσουν τα σουτιέν τους. Οι γλυκούλες μου όταν τους εξηγούμε πως δεν κάνουν τα κλασσικού τύπου σουτιέν απογοητεύονται και αναζητούν τρόπους να μας βοηθήσουν. Γι αυτό και ο τρόπος είναι ένας να καταφέρουμε όλες μαζί να γίνουμε μια γροθιά και να συμπαραστεκόμαστε η μια στην άλλη».

Εκτός όμως από το “Χάρισε το σουτιέν σου” η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου ετοιμάζει για τον ερχόμενο Οκτώβριο κι ένα μεγάλο ιντερνετικό συνέδριο, στο οποίο εξειδικευμένοι γιατροί Έλληνες και ξένοι, θα αναφερθούν ο κάθε ένας από τον δικό του χώρο, στην πρόληψη, στον καρκίνο του μαστού και στην αποκατάσταση της εγχειρισμένης περιοχής.

Πηγή : newsit.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: