Άγονος ο διαγωνισμός της προμήθειας «Ενίσχυση της μικροκινητικότητας στο Δήμο Καρδίτσας»
17 September 2023
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Όλα μοιρασμένα στο ντέρμπι
18 September 2023

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν ψηφίσει πάνω από 140.000

Πάνω από 140.000 άτομα ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για  την ανάδειξη νέας ηγεσίας, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννη Δρόσου στη Ν». Σημειώνεται ότι 1.100 άτομα ψήφισαν από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εγγραφές  νέων μελών έχει αγγίξει το 30%, των ψηφισάντων. Σε πολλά εκλογικά τμήματα σχηματίστηκαν ουρές. Επίσης σε εκλογικά τμήματα εξαντλήθηκαν οι φόρμες εγγραφής νέων μελών και τυπώθηκαν νέες.

Ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι τα πρώτα αποτελέσματα δεν πρέπει να αναμένονται πριν από τις 11:00 το βράδυ.

INTIME NEWS

Στις 5μ.μ. ψήφισε και ο Αλέξης Τσίπρας στο εκλογικό κέντρο της Πλάκας. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους μαζικό «παρών», μαζί και το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται στην κάλπη, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ».

Παράταση δόθηκε στην εκλογική διαδικασία  μέχρι τις 9 μ.μ. λόγω της μεγάλης προσέλευσης των ψηφοφόρων.

«Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αναφέρει η γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ψηφίζουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή του προοδευτικού κόσμου. Ψηφίζουμε για τη μεγάλη κυβερνώσα Αριστερά», τονίζει η κ. Σβίγκου.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: