«Πολικός λύκος»: Η ζωή του Ναβάλνι στη σκληρή φυλακή όπου βρήκε τον θάνατο
18 February 2024
Π. Σβερώνης: «Ζητείται» χρηματοδότηση για αποκαταστάσεις στην Σχολή Αστυφυλάκων ώστε να λειτουργήσει
18 February 2024

Η εξαιρετική Λαμία υποχρέωσε σε γκέλα τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη βαθμολογική απώλεια για τον Παναθηναϊκό απόψε στη Λεωφόρο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την εξαιρετική Λαμία και πέταξε δύο σημαντικούς βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 9′ όταν ο Σπόραρ σημάδεψε το δοκάρι. Η Λαμία που μετά το εικοσάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι, έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μαρτίνεθ αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ανοίξει το σκορ στο 45’+1′ έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Καρλίτος.

Οι ”πράσινοι” αντέδρασαν άμεσα και με τον Μπερνάρντ ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα έπειτα από ασίστ του Μαντσίνι.

Στο δεύτερο μέρος το ”τριφύλλι” έφερε…τούμπα το ματς, όταν ο Γερεμέγεφ μετά από ασίστ του Βαγιαννίδη, με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια το σύνολο του Φατίχ Τερίμ έχασε ευκαιρίες για το 3-1 και τελικά το πλήρωσε, καθώς ο Τσιλούλης στο 68′ με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Η πολιορκία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, ο Σπόραρ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία ενώ το σουτ του Κώτσιρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενοι στο 80′ παραλίγο να πετύχουν τρίτο γκολ με την Τσιλούλη, έπαιξαν σπουδαία άμυνα, κράτησαν την ισοπαλία και πανηγύρισαν έναν βαθμό ”χρυσάφι” στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην έκτη θέση.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/sports/1593450/i-exairetiki-lamia-ypochreose-se-gkela-ton-panathinaiko/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-exairetiki-lamia-ypochreose-se-gkela-ton-panathinaiko

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: