Κ. Μητσοτάκης για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Πολυκύμαντη διαδρομή που θα κρίνει η Ιστορία
11 January 2023
Οδικά και αντιπλημμυρικά έργα ύψους 15,7 εκατ. ευρώ δημοπρατούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
11 January 2023

Θεσσαλονίκη: Δύο Ιρακινοί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της δολοφονίας 33χρονου Ιρανού

Δύο Ιρακινοί, 39 και 53 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες ανθρωποκτονίας με θύμα 33χρονο από το Ιράν, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί τον Σεπτέμβριο του 2020 σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Σχολαρίου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο ένας εκ των δύο Ιρακινών είναι ήδη προφυλακισμένος για εμπλοκή σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, ενώ ο δεύτερος φέρεται να διέφυγε στην πατρίδα του και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Τα ίχνη του 33χρονου είχαν χαθεί στις 15 Αυγούστου, όταν μετέβη σε περιοχή της Χαλκιδικής, από κοινού με τους δύο κατηγορούμενους, με τους οποίους φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεταναστών και τα κίνητρα της πράξης τους φαίνεται να συνδέονται με διαφορές που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη δράση.

Η ταυτοποίησή τους ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Εγκλημάτων Ζωής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν -μεταξύ άλλων- στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από ξένες αστυνομικές υπηρεσίες, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: