Όλο το εργασιακό νομοσχέδιο: Ψηφιακή κάρτα εργασίας, ωράριο, τηλεργασία, άδειες
12 May 2021
Λάρισα: Δημόσια τοιχογραφία «Σύνθεσις -‘21» (Πόλις) αφιερωμένη στον Αγήνορα Αστεριάδη
12 May 2021

Καρδίτσα: Ολοκληρώνονται οι εργασίες του κεντρικού πεζοδρόμου Τερτίπη

«Τέλος του μηνός ολοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης του κεντρικού πεζοδρόμου Τερτίπη και αμέσως μετά ξεκινάνε οι παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας» επισήμανε μιλώντας για τα έργα που γίνονται στο κέντρο της Καρδίτσας ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που δόθηκε σχετικά με τον τομέα της καθαριότητας.

Όπως είπε, «η προθεσμία για το πέρας των εργασιών λήγει το 2021 σύμφωνα με τη σύμβαση που παραλάβαμε. Ωστόσο καθημερινά ασκούμε πιέσεις στον εργολάβο να προχωρήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε οι αλλαγές να τελειώσουν πριν την εκπνοή της».

Αναφορικά με τα παράπονα που έχουν εκφραστεί από πολίτες για καθυστέρηση έναρξης εκτέλεσης του έργου την περίοδο του γενικού lockdown, ο κ. Τσιάκος επισήμανε πως η άμεση εκκίνηση ήταν και επιθυμία της Δημοτικής αρχής, αλλά υπήρχαν προδικαστικές προσφυγές που έπρεπε να ξεπεραστούν.

Όσο για τα υλικά στον πεζόδρομο Τερτίπη, δήλωσε πως κάποια από αυτά έχουν καθυστερήσει να έρθουν όπως είναι οι γρανιτένιες πλάκες, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες το πρόβλημα αυτό διευθετείται.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: