«Σήκωσε διακόπτη» για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου
1 November 2022
Ρ. Νιάκα: Η κατάσταση στην αγορά της Καρδίτσας είναι δύσκολη – Ημερίδα με τον εργατολόγο Δ. Μπούρλο στις 10/11
2 November 2022

Κύμα βανδαλισμών στο Δήμο Παλαμά – Δεύτερη μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλλε ο δήμαρχος

Δεύτερη μήνυση κατά αγνώστων, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπέβαλλε σήμερα Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Παλαμά, για φθορές που έγιναν σε δημόσια περιουσία και συγκεκριμένα στα Containers που στεγάζουν τάξεις δημοτικού σχολείου, μετά τον σεισμό.

Ο κ. Σακελλαρίου, μιλώντας στο KarditsaLive.Net, δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την επιδημία βανδαλισμών το τελευταίο διάστημα. Σήμερα οι φθορές αφορούσαν τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού στα containers, καθώς και από τις δύο κατέστρεψαν τις πλακέτες, ενώ από την μια έσπασαν και την φτερωτή.

Οι βανδαλισμοί έγιναν από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί και έγιναν αντιληπτές από τον διευθυντή του σχολείου όταν πήγε στο χώρο. Μάλιστα η ζημιά προκάλεσε και διακοπή ρεύματος αλλά τα μαθήματα έγιναν κανονικά.

Πέραν του προβληματισμού που δημιουργούν αυτές οι ενέργειες, τονίζει ο κ. Σακελλαρίου, υπάρχουν και πολύ πρακτικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν, όπως η επισκευή των κλιματιστικών γιατί χωρίς αυτά δεν θα μπορεί να ζεσταθεί ο χώρος.

Το προηγούμενο διάστημα, μας λέει ο δήμαρχος Παλαμά έχουν εντοπιστεί προβλήματα σε παιδικές χαρές που κατέστρεψαν όργανα, έσπασαν πλεξιγκλάς, αφαίρεσαν κρίκους.

Επίσης, σε αθλητικούς χώρους με αποκορύφωμα το κλειστό γυμναστήριο που κατέστρεψαν τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Φανταστείτε, συνέχισε, ότι βάλαμε κλειδαριά και την έσπασαν ενώ το κατέστρεψαν και όταν το κολλήσαμε με οξυγονοκόλληση. Αναγκαστήκαμε, προσθέτει, να το θέσουμε εκτός λειτουργίας.

Επίσης, κλείσαμε με περίφραξη το παλιό σχολείο που υπέστη ζημιές από τον σεισμό και την χαλάσανε και αυτή. Πλέον, καταλήγει, τίθεται και θέμα κινδύνου και γι αυτούς που κάνουν τις ζημιές και για άλλους δημότες.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: