Πώς να φτιάξετε κουραμπιέδες με λιγότερες θερμίδες
20 December 2023
Ιταλία: Τα «καυτά δάκρυα» της Κιάρας Φερόνι, μετά το πρόστιμο για την απάτη του «ροζ» πανετόνε
20 December 2023

Μαζί προσφέρουμε γεύματα σε ευάλωτες οικογένειες για 6 μήνες μέσα από το Love Delivered του efood

Sponsored content

Η εταιρεία προχωρά στην υλοποίηση ακόμα μίας πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης Love Delivered με στόχο να καλύψει με τη βοήθεια των χρηστών της πλατφόρμας τις ανάγκες σίτισης ευάλωτων οικογενειών σε όλη τη χώρα για 6 μήνες.

Με έντονο το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ενεργοποιεί, λοιπόν, τους χρήστες της για καλό σκοπό καλώντας τους να συνεισφέρουν στην αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης, επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν να προσφέρουν είτε πατώντας στο banner που θα βρουν στο efood, είτε κάνοντας την παραγγελία και δωρίζοντας 1€. Το efood, με κάθε δωρεά που θα συγκεντρωθεί έως τις 2 Ιανουαρίου, δεσμεύεται να διπλασιάσει το τελικό ποσό και να προσφέρει επιπλέον 20.000 ευρώ στο σύνολο της χρηματικής ενίσχυσης.

Το Love Delivered αποτελεί την έμπρακτη έκφραση αγάπης και φροντίδας για το συνάνθρωπο και αντικατοπτρίζει το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα δίνει το κίνητρο στους πελάτες της να αποτελέσουν μέρος ενεργειών με σημαντικό αντίκτυπο αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία του efood με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δεν αποτελεί μία καινούρια δράση, αφού ξεκίνησε το 2019, με τη δημιουργία του προγράμματος «Προσφέρω Γεύματα», μέσω του οποίου παρέχεται πολύτιμη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και συνεχίζει έως και σήμερα, με την υλοποίηση κοινών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών.

Η φετινή ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Σίτισης Άπορων Οικογενειών, το οποίο καλύπτει βασικές ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που επιλέγονται βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, σε συνεργασία των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και άλλων φορέων με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η σύμπραξη και ο συντονισμός τόσων παραγόντων για έναν κοινό σκοπό αποδεικνύει το μέγεθος και την αξία της πρωτοβουλίας ωθώντας μας όλους να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, ώστε να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γιατί μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: