Ειρ. Αγαπηδάκη για τη δημόσια υγεία στη Θεσσαλια: Λαμβάνουμε στοχευμένα μέτρα βάσει των αναγκών που προκύπτουν
17 September 2023
Πυροσβεστική: Παρακολουθούμε την στάθμη του νερού στη λίμνη Κάρλα
17 September 2023

Μαρούσι: Χειροπέδες σε 15χρονο και 18χρονο για ληστείες σε βάρος ανηλίκων

Ένας 15χρονος Έλληνας κι ένας 18χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 15ης Σεπτεμβρίου στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του σχεδίου «Αριάδνη», κατηγορούμενοι για δύο διαδοχικές περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής εντός του Ο.Α.Κ.Α., ομάδα τριών ατόμων προσέγγισε ανήλικο και με χρήση σωματικής βίας τράβηξαν και αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό του και διέφυγαν.

Λίγο αργότερα, έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη», με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από τον λαιμό και άλλου ανηλίκου.

Αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορουμένους στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», όπου, στη θέα τους, οι δράστες πέταξαν την αφαιρεθείσα αλυσίδα στο έδαφος και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν δύο εξ αυτών και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των εν λόγω αξιόποινων πράξεων, ενώ η αλυσίδα αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η Ελληνική Αστυνομία δηλώνει πως, «με συντονισμένες δράσεις αντιμετωπίζει αλλά και εργάζεται μεθοδικά για την αποτροπή της παραβατικής συμπεριφοράς και δη των ανηλίκων».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: