Εισαγγελική παρέμβαση για τον προπηλακισμό του Στέφανου Κασσελάκη
11 March 2024
Ρωσία: Ο «χάρτης» των εκλογών
11 March 2024

Με απ’ ευθείας διαπραγμάτευση παρεμβάσεις σε Ενιπέα και Φαρσαλίτη συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ

Με τη διαδικασία ανάθεσης με διαπραγμάτευση, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα αναδειχθούν οι ανάδοχοι τριών έργων που αφορούν παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε Ενιπέα, Φαρσαλίτη.

Τις σχετικές αποφάσεις πήρε η Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας με τα τρία έργα να έχουν συνολικό προϋπολογισμό 2.700.000 ευρώ και το μεγαλύτερο εξ αυτών να αφορά στον Ενιπέα και να καλύπτει ανάγκες καθαρισμού και αποκαταστάσεων στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για το έργο «Καθαρισμός και αποκατάσταση βλαβών Ενιπέα ποταμού για την αντιπλημμυρική προστασία των παρόχθιων οικισμών μετά από θεομηνία», προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση και την αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων των αναχωμάτων του υδατορέματος Ενιπέα καθώς και τον καθαρισμό της κοίτης του όπου απαιτηθεί.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε εννέα μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Οι οικονομικοί φορείς που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης είναι:

ΑΒΡΑΝΑΣ ΑΤΕ, ΑΙΑΣ ΑΤΕ, ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ, ΕΚΤΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ, ΤΕΚ Α.Ε.

Το δεύτερο έργο φέρει τον διακριτικό τίτλο «Αντιπλημμυρική προστασία κοίτης και αναχωμάτων στον Φαρσαλίτη ποταμό, στην περιοχή του Δήμου Παλαμά και στη συμβολή του με τον Ενιπέα» και είναι προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση και την αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων των αναχωμάτων του υδατορέματος Φαρσαλίτη στην περιοχή του Δήμου Παλαμά, καθώς και τον καθαρισμό της κοίτης του στην ίδια περιοχή όπου απαιτηθεί.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε τρείς μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Οι οικονομικοί φορείς που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης είναι:

ΑΔΑΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε., ΑΤΡΑΞ Α.Τ.Ε., ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.

Τέλος έχουμε το τρίτο έργο που αφορά «Αντιπλημμυρική προστασία κοίτης και αναχωμάτων στον Φαρσαλίτη ποταμό για την προστασία των οικισμών Κυψέλη και Πασχαλίτσα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας» προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση και την αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων των αναχωμάτων του υδατορέματος Φαρσαλίτη στις περιοχές των οικισμών της Κυψέλης και της Πασχαλίτσας του Δήμου Σοφάδων, καθώς και τον καθαρισμό της κοίτης του στις ίδιες περιοχές όπου απαιτηθεί.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε τρείς μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης

Οι οικονομικοί φορείς που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης είναι:

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε., Γ. ΤΣΑΛΑΠΟΡΤΑΣ Α.Τ.Ε. δ.τ. «ΑΚΤΙΣ Α.Τ.Ε»

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%E2%80%99-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%80%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-2%2C7-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: