Χρηματιστήριο: Χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, ποιες μετοχές ξεχωρίζουν
11 March 2024
Με απ’ ευθείας διαπραγμάτευση παρεμβάσεις σε Ενιπέα και Φαρσαλίτη συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ
11 March 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για τον προπηλακισμό του Στέφανου Κασσελάκη

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου πάγου προκάλεσαν τα επεισόδια έξω από τον κινηματογράφο “Ολύμπιον” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά την συγκέντρωση ΛΟΑΤΚΙ που διαμαρτύρονταν για την ομοφοβική επίθεση εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατομων. Κατά τη συγκέντρωση,   προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη κι επιτέθηκαν εναντίον του αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου, τον οποίο και τραυμάτισαν.

Η κ. Αδειλίνη με παραγγελία της προς τον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητεί να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκομένες αξιόποινες  πράξεις, όπως διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, διατάραξη κοινής ειρήνης κλπ, “εποπτεύοντας και τη διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση,” καθώς και να γίνουν οι απαραίτητες ενεργειες “για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και να μας ενημερώσετε σχετικώς.”.

Η παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου πάγου

ΠΡΟΣ: Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης  

Χθες, 10/3/2024, ομάδα κουκουλοφόρων, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση των ΛΟΑΤΚΙ κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησαν επεισόδια  έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στο κέντρο της πόλης, όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης, προπηλακίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη και επιτιθέμενοι εναντίον του αστυνομικού που βρισκόταν στην είσοδο του κινηματογράφου, τον οποίο και τραυμάτισαν. Εν όψει των ανωτέρω παρακαλούμε να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διακρίβωση  αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, διατάραξη κοινής ειρήνης κλπ, εποπτεύοντας και τη διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και να μας ενημερώσετε σχετικώς.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: