Η έλευση αναπληρωτών δεν κάλυψε τα κενά παράλληλης στήριξης στα σχολεία του ν. Καρδίτσας
22 November 2022
Κ. Καραμανλής: Πρόγραμμα έργων σε όλη τη χώρα, όχι αθηνοκεντρικό – Αντέχει η οικονομία μας
22 November 2022

Μουζάκι και λίμνη Πλαστήρα: Μετά τις Ferrari σειρά παίρνουν οι Porsche!

Λίγο μετά την επίσκεψη στο νομό μας του διάσημου club ιδιοκτητών Ferrari, ένα ακόμα club ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων θα επισκεφθεί την περιοχή μας.

Με την διαφορά ότι το Club της Ferrari «Passione Rossa», προσκλήθηκε και φιλοξενήθηκε, ενώ το Porsche Club Creece, διότι περί αυτού ο λόγος διοργανώνει, τριήμερη Πανελλαδική Επετειακή Εκδήλωση, στη λίμνη Πλαστήρα (η διαμονή τους θα είναι στο Μουζάκι) για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Porsche Club.

Η εκδήλωση είναι τριήμερη και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ουσιαστικά πρόκειται για μία εκδρομή των μελών του club, με επισκέψεις κυρίως στον νομό μας, όπου και θα διανυκτερεύσουν αλλά και στο γειτονικό νομό Τρικάλων.

Τα αυτοκίνητα με τους οδηγούς τους θα ξεκινήσουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κατά την παραμονή τους θα επισκεφθούν θρησκευτικά μνημεία και τουριστικούς προορισμούς, αλλά και επιχειρήσεις της περιοχής με παραδοσιακά προϊόντα.

Οπότε όσοι βρεθείτε το σαββατοκύριακο στο Μουζάκι και στην περιοχή της λίμνης, μην παραξενευθείτε αν πέσετε πάνω σε αυτοκινητοπομπή από Porsche!

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-ferrari-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-porsche

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: