Καιρός ν. Καρδίτσας: Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις που το Σαββατοκύριακο (10-11/12) θα είναι αυξημένες σημαντικά στα ορεινά
9 December 2022
Δ.Σ. Σοφάδων: Εξηγήσεις Σκάρλου για την ανακληθείσα απόφαση πρόσληψης του Γενικού Γραμματέα
9 December 2022

Νίκη στην παράταση για τον Παναθηναϊκό με Αρμάνι Μιλάνο

Από την «κόλαση» στον Παράδεισο βρέθηκε απόψε ο Παναθηναϊκός, που επέστρεψε από το -15 για να νικήσει στην παράταση με 90-77 την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 72-72, με τους Ιταλούς να είναι μπροστά και στα 40 λεπτά και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στα 8,4΄΄ πριν το τέλος! Οι «πράσινοι» σημείωσαν την τέταρτη συνεχή νίκη στη διοργάνωση και βρίσκονται στο 6-6, ενώ η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έφτασε στις οκτώ συνεχείς ήττες (3-8).

Κορυφαίοι για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ο Ντουέιν Μπέικον με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ εξίσου καθοριστική υπήρξε η συμβολή του Πάρις Λι, ο οποίος μέτρησε 22 πόντους, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Οι Λομβαρδοί εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των γηπεδούχων και προηγήθηκαν με 20-11, με συνεχή επιθετικά ριμπάουντ. Το ημίχρονο έκλεισε με την Αρμάνι στο +9 (42-33) με έμμεσο τρίποντο του Μπάρον, που είχε 3/3 βολές από φάουλ του Καλαϊτζάκη.

Οι παίκτες του Μεσίνα έπαιζε εξαιρετική άμυνα και ξέφυγε ακόμη και με +15 (42-57), δυόμισι λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά ο Παναθηναϊκός με σερί 10-0 πλησίασε στους πέντε (52-57) και στον πόντο (63-64), πεντέμισι λεπτά πριν το τέλος.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να μειώνονουν και στα 8,4’’ πριν το τέλος ισοφάρισαν σε 72-72 με κάρφωμα του Παπαγιάννη από ασίστ του Λι.

Η Αρμάνι είχε την τελευταία επίθεση αλλά ο Π. Καλαϊτζάκης στήθηκε και πήρε επιθετικό φάουλ από τον Λουβαβού-Καμπαρό στα 3,2 δευτερόλεπτα, με τον Μπέικον να αστοχεί στην εκπνοή.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Λι και Μπέικον έκαναν το 80-75 και το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά εκεί, αφού οι εξουθενωμένοι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν παρά μόλις πέντε πόντους στο έξτρα πεντάλεπτο.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: