Θάνατος Τζωρτζίνας: Γονίδια μυοκαρδιοπάθειας έχει η οικογένεια της κατηγορουμένης, κατέθεσε ιατροδικαστής
20 September 2023
Καλέσματα από συλλόγους και σωματεία για συμμετοχή στην απεργία της 21ης Σεπτεμβρίου
20 September 2023

Ντε Τζέρμπι: Αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να νικήσουμε τους καλύτερους

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι εκτιμά και υπολογίζει την ΑΕΚ γι΄ αυτό και την έχει μελετήσει πολύ καλά, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της Μπράιτον με την Ένωση (21/9, 22:00), στην πρεμιέρα των ομίλων (Β΄) του Europa League.

«Έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική, με και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες», υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός.

Συνεχίζοντας, ο Ντε Τζέρμπι ζήτησε από τους παίκτες του ταπεινότητα: «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος».

Όπως είπε, «στους Ιταλούς προπονητές δεν αρέσει να μιλούν για προβλέψεις, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα. Βελτιωνόμαστε αλλά δεν είμαστε μια μεγάλη ομάδα, τουλάχιστον ακόμα. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ποιότητά μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση».

Ως προς την τακτική προσέγγιση του αγώνα, δήλωσε αναποφάσιστος: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, θα δούμε αύριο, αλλά ο Άνσου (Φάτι) και ο Έβαν (Φέργκιουσον) μπορεί να ξεκινήσουν. Είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες όπως ο Ζοάο Πέδρο και ο Ταρίκ, έχω πολλές καλές λύσεις. Ο Σόλι Μαρτς επίσης θα παίξει αύριο, είναι διαθέσιμος».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: