Στην κορυφή του κόσμου με δυο βραβεία το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής για τις δράσεις του κατά των Εξαρτήσεων: Πρώτο βραβείο Impact Award και το Βραβείο Κοινού στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Λισαβόνας
27 November 2022
Ο πρωθυπουργός βασικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο στο Λονδίνο
27 November 2022

Ολοταχώς για “sold out” οδεύει η λίμνη Πλαστήρα για την εορταστική περίοδο

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα για να περάσουν τμήμα της εορταστικής περιόδου στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, που τείνει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμός.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο KarditsaLive.Net ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Δημήτρης Γαλαγάλας, παρότι ακόμα βρισκόμαστε στο Νοέμβριο, οι κρατήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι θέμα λίγων ημερών, τα μεγάλα τουλάχιστον συγκροτήματα καταλυμάτων, να βρεθούν σε πληρότητα για την εορταστική περίοδο.

Αυτό προεξοφλεί ότι από ένα σημείο και μετά όλα τα διαθέσιμα καταλύματα θα είναι κλεισμένα και ότι οδηγούμαστε σε μία πολυπληθή, από πλευράς επισκεπτών,. περίοδο για την πλέον τουριστική περιοχή του νομού. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της περιοχής και τον επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Πιστεύομε, τονίζει ο κ. Γαλαγάλας, πως η κίνηση θα είναι σε επίπεδα προ COVID-19 και χρονιών  που είχαν χαρακτηριστεί πολύ καλές. Εμείς από την πλευρά μας, κατέληξε, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των επισκεπτών, ώστε η περιοχή μας να συνεχίσει να είναι περιζήτητη και για τις ομορφιές της και για την φιλοξενία και για την εξυπηρέτηση όσων την επιλέξουν.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8E%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%E2%80%9Csold-out%E2%80%9D-%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: