«Φρέναραν» λόγω υπογειοποίησης του δικτύου οι εργασίες στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου
29 November 2022
Συμμετοχή του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας στον εορταστικό στολισμό της Καρδίτσας (με 14.000 ευρώ) και των Σοφάδων (με 3.500 ευρώ)
30 November 2022

Οριστικοποιήθηκε για τις 3 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του ΕΒΕ για το παρεμπόριο

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητήριου θα πραγματοποιηθεί τελικά η ειδική εκδήλωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων με τη συμμετοχή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

Κατά τη διάρκεια της αποψινής συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΒΕ οριστικοποιήθηκε η διοργάνωσή της εκδήλωσης που θα συνδυαστεί με τη συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής Παραεμπορίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κάτι που αποτέλεσε πρόταση του μέλους του ΔΣ κ. Κων. Παπαδόπουλου που υιοθετήθηκε από το σώμα σε προηγούμενη συνεδρίαση.

Θέμα της εκδήλωσης θα είναι: «Ανάδειξη της τεράστιας μάστιγας του Παρεμπορίου και της Παραοικονομίας», η οποία πλήττει την Ελληνική Οικονομία, το νόμιμο εμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό. Τη ΔΙ.Μ.Ε.Α. θα εκπροσωπήσει ο Διοικητής της κ. Χαράλαμπος Μελισσινός.

Όπως επισημάνθηκε στην εισήγηση του Προέδρου του ΕΒΕ κ. Κων. Ζυγογιάννη «Στόχος μας είναι να γίνει κατανοητό, ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε την οικονομική αιμορραγία που προκαλούν τα λαθραία και παραποιημένα προϊόντα, τόσο στην υγιή Επιχειρηματικότητα όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο. Η δραστική μείωση του Παρεμπορίου και ο περιορισμός της Παραοικονομίας απαιτεί τη σύμπραξη και το συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων, ως εκ τούτου θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη.»

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-3-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B2%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: