Δικαιώθηκε από την Αποκεντρωμένη πολίτης που προσέφυγε κατά απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Μουζακίου
7 April 2023
Οι «μη τράπεζες»: Η νέα πηγή κινδύνου στο χρηματοπιστωτικό σύστημα
7 April 2023

Ο Αταμάν παραδέχθηκε πως έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό

O προπονητής της (απερχόμενης) πρωταθλήτριας Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα-αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε πως είχε επαφή με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αναζητούν τον τεχνικό της «επόμενης ημέρας» και ο Τούρκος προπονητής είναι μία από τις διαθέσιμες επιλογές. Η ομάδα του αποκλείστηκε από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μετά την ήττα από τη συμπολίτισσα Φενέρ και ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη.

«Μην πιστεύετε ψεύτικες φήμες, όλοι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις σε όλους. Δεν υπάρχει συμφωνία, η Αναντολού Εφές είναι η οικογένειά μου και θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και αυτής της αποτυχίας. Αμέσως μετά, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό», είπε.

Και πρόσθεσε: «Οι φήμες προέκυψαν από ξένα ΜΜΕ, δεν συνάντησα κανέναν, αλλά φυσικά υπάρχει πρόταση (από τον Παναθηναϊκό). Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θα ασχοληθώ με την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Αυτή την περίοδο πολλές προτάσεις έρχονται σε εμάς και σε αθλητές, φυσιολογικά πράγματα. Το μυαλό μας βρίσκεται στα πλέι οφ».

Όσο για την ανέλπιστα κακή πορεία της ομάδας του; «Φέτος αποτύχαμε και φταίμε όλοι γι΄ αυτό, αλλά έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη. Όπως ήμουν προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, έτσι φέτος απέτυχα. Ακόμη κι αν νικούσαμε οι πιθανότητές μας θα ήταν λίγες. Αποκλειστήκαμε εξαιτίας των ηττών που κάναμε απέναντι σε ομάδες που δεν μπήκαν στην οκτάδα», υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, που αποχώρησε πριν λήξει το παιχνίδι.

«Έδωσα το χέρι στον Ιτούδη γιατί η διαφορά ήταν μεγάλη και οι προσβολές από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε είχαν ήδη αρχίσει. Για να τις αποφύγω έδωσα συγχαρητήρια και πήγα στα αποδυτήρια», εξήγησε και αποκάλυψε τι είχε συμβεί στο επεισόδιο του Κλάιμπερν με τον πάγκο της γηπεδούχου.

«Με τη διαφορά στους 17-18 πόντους, ο Κλάιμπερν εκνευρίστηκε με τον ασίσταντ κόουτς της Φενέρμπαχτσε (Δέδας) που του φώναζε από τον αντίπαλο πάγκο. Ήταν μεγάλη η διαφορά, είχαν όλα κριθεί. Με έβριζαν από την εξέδρα σε όλο το παιχνίδι και δεν αντέδρασα, δεν υπήρξε η παραμικρή διαφωνία, όμως οι άπειροι βοηθοί της Φενέρμπαχτσε ίσως να ήταν υπερβολικά χαρούμενοι επειδή απέκλεισαν την back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: