Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τίποτα…»
24 July 2023
Πύρινο πλήγμα στη Ρόδο και στον ελληνικό τουρισμό
24 July 2023

Πίσω από τις εστίες περιορίζεται η αλλαγή ταρτάν στο Δ.Α.Κ. – Μένουν εκτός εργολαβίας οι διάδρομοι (κουλουάρ)

Διαφορετική πορεία από την μέχρι σήμερα γνωστή, παίρνει το έργο αντικατάστασης του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας, σε μια εξέλιξη που μάλλον αιφνιδιάζει.

Ειδικότερα ο προγραμματισμός που υπήρχε μιλούσε για συνολική αλλαγή του ταρτάν σε όλους τους χώρους του Δ.Α.Κ.. Μάλιστα η εκτέλεση του έργου είχε καθυστερήσει και είχαν υπάρξει παρατάσεις και λόγω καιρικών συνθηκών και λόγω τεχνικών δυσκολιών. Για παράδειγμα δεν είχε αλλαχθεί το ταρτάν στους διαδρόμους τρεξίματος για να μπορούν να περνούν τα φορτηγά και τα μηχανήματα για το στρώσιμο του χλοοτάπητα.

.Ενώ, λοιπόν, αναμενόταν η έναρξη των εργασιών πληροφορηθήκαμε πως έχει κατατεθεί στην Γ.Γ.Α. Αθλητισμού αίτημα έγκρισης τροποποίησης της σύμβασης. Χωρίς αλλαγή οικονομικού αντικειμένου αλλά με αλλαγές και μάλιστα σημαντικές, στα σημεία παρέμβασης.

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net ο αντιδήμαρχος έργων κ. Σβερώνης, σε συνεννόηση με τους αθλητές, τα σωματεία και τον ΔΟΠΑΚ αποφασίστηκε να μην μπει νέο ταρτάν προσώρας στους διαδρόμους και όλα τα (υπόλοιπα) χρήματα να διατεθούν για την αλλαγή του ταρτάν πίσω από τις εστίες, εκεί δηλαδή που γίνονται τα κάθετα άλματα και ορισμένες ρίψεις.

Στα σημεία, αυτά, μας λέει ο αντιδήμαρχος, το ταρτάν είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αποσπάται και κολλά στα παπούτσια των αθλητών.

Σημειώνεται πως το υλικό που θα μπει είναι αναβαθμισμένο ποιοτικά σε σχέση με αυτό που προβλεπόταν. Ο κ. Σβερώνης υποστήριξε ότι από την κατηγορία Β’ που ήταν ένα υδατοπερατό ταρτάν, περνάμε στην κατηγορία Δ’ που είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά.

Από μέρα σε μέρα, συνεχίζει, περιμένουμε την έγκριση και θα ξεκινήσει άμεσα η αντικατάσταση.

Σε ότι αφορά τους διαδρόμους για τα δρομικά αγωνίσματα, ανέφερε πως προς το παρόν θα παραμείνουν ως έχουν καθώς βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και θα επιδιωχθεί η αλλαγή του ταρτάν αργότερα με άλλη εργολαβία.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4-%CE%B1-%CE%BA-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: