Αριστοτέλης Αντωνίου: Η περίοδος των εκπτώσεων βοήθησε την αγορά της Καρδίτσας
28 February 2023
Κύπρος: Και επίσημα αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία
28 February 2023

Παραιτήθηκε ο Λε Γκρε

Χτυπημένος από καταγγελίες για παρενόχληση και την εκτός ελέγχου διαχείριση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FFF), ο Νοέλ Λε Γκρε παραιτήθηκε σήμερα (28/2), ύστερα από 11 χρόνια προεδρίας.

Ο 81χρονος παράγοντας βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα για αρκετούς μήνες, μετά από καταγγελίες για παρενόχληση και ποινές για ομοφοβία και ρατσισμό, που είχαν επικριθεί από όλες τις πλευρές.

Μια έκθεση πραγματογνωμοσύνης που ανέθεσε το υπουργείο Αθλητισμού για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε δώσει ανησυχητικά αποτελέσματα.

Την κατάσταση επιδείνωσε ο περιφρονητικός τρόπος που είχε μιλήσει για τον Ζινεντίν Ζιντάν, στις αρχές Ιανουαρίου σε συνέντευξη στο RMC Sport, στην οποία, σε ερώτηση για πιθανή υποψηφιότητα του «Ζιζού» στη θέση του Ντιντιέ Ντεσάν ως προπονητής της εθνικής ομάδας, είχε απαντήσει:

«Δεν θα μιλούσα στον Ζιντάν ακόμη κι αν μου τηλεφωνούσε. Μπορεί να πάει όπου θέλει». Μπροστά στο τσουνάμι των διαμαρτυριών και των επικρίσεων, ο Λε Γκρε υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα λόγια του κατά του «μύθου» του Μουντιάλ του 1998.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: