Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 40χρονη που νόσησε από στρεπτόκοκκο
5 July 2023
Παρουσίαση του έργου των Θεματικών Ομάδων Εργασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού Στο πλαίσιο διαβούλευσης από το Τμήμα του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας
5 July 2023

Πριγκόζιν: Πήρε πίσω τα όπλα που του είχαν κατασχέσει την μέρα της ανταρσίας

Η FSB επέστρεψε στον Γεβγκένι Πριγκόζιν, επικεφαλής της Wagner, τα όπλα που του είχε κατασχέσει την ημέρα της ανταρσίας που είχε οργανώσει. Τα όπλα αυτά είχαν κατασχεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνώνσε δικές τους δομές στην Αγία Πετρούπολη, όπως τα γραφεία της μισθοφορικής οργάνωσης και τα γραφεία του ομίλου μέσων ενημέρωσης «Πάτριοτ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιστότοπου Fontanka.ru της Αγίας Πετρούπολης, ο Πριγκόζιν που έχει τη βάση του στην Λευκορωσία, επισκέφθηκε ο ίδιος τη διεύθυνση της FSB για την Αγία Πετρούπολη και την περιοχή του Λένινγκραντ, για να παραλάβει τα δικά του περιουσιακά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ένα πιστόλι Glock που είχε παραλάβει ως βραβείο από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Επίσης του επιστράφηκαν δύο καραμπίνες «Saiga», μια κοντόκανη αυστριακή καραμπίνα Steyr Mannlicher, ένα ημιαυτόματο τυφέκιο ARka και μερικά όπλα και πιστόλια , όπως επίσης και 10 δισεκατομμύρια ρούβλια τα οποία επίσης είχαν κατασχεθεί, γράφει ο ιστότοπος της Αγίας Πετρούπολης.

Αναφέρεται ότι μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραλαβής των κατασχεθέντων όπλων και χρημάτων, ο Πριγκόζιν εγκατέλειψε αμέσως την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1490792/prigkozin-pire-piso-ta-opla-poy-toy-eichan-kataschesei-tin-mera-tis-antarsias/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: