Ν. Ανδρουλάκης: Αρνούμαστε να δεχτούμε το συνεχές μοτίβο διαφοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας της Νέας Δημοκρατίας
28 March 2024
Παρέμβαση του ΕΒΕ για την ελεύθερη κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Τρικάλων (+Φωτο +Βίντεο)
29 March 2024

Πρόταση δυσπιστίας- Βουλή: Απορρίφθηκε με 159 ψήφους

Με 141 ψήφους υπέρ και 159 κατά απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλαν την Τρίτη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Η τριήμερη συζήτηση διεξήχθη κάτω από έντονες συγκρούσεις και διαξιφισμούς.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την ομιλία του πρωθυποπυργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε πως «κάποιοι επιτήδειοι φρόντισαν να ρίξουν το σπόρο της αμφιβολίας στη δικαιοσύνη. Πολιτικές δυνάμεις μεταβλήθηκαν σε εμπόρους το πόνου». Διεμήνυσε ότι δεν θα συγκυβερνήσει με κανένα παράκεντρο του τόπου.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε, κοιτώντας τους επιζήσαντες και τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, πως δεν δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη. Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός προς την αντιπολίτευση σχετικά με την στάση που έχει κρατήσει εδώ και έναν χρόνο για το εν λόγω ζήτημα, αναφέροντας: «Υιοθετείτε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που διακίνησε ο κ. Βελόπουλος».

Τέλος, κάλεσε τα κόμματα αν θέλουν να συσταθεί προκαταρκτική να τεκμηριώσουν το αδίκημα, προκειμένου να γίνει σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: