Γλυφάδα: Ληστεία σε βάρος 23χρονου- Ανήλικοι μεταξύ των δραστών
19 April 2023
Βόρεια Κορέα: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του πρώτου κατασκοπευτικού δορυφόρου
19 April 2023

Π. Τσαπανίδου: Υπήρχαν φήμες από το 2022 για «κακή συμπεριφορά του Αλ. Γεωργούλη»

Στην υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελία που αφορά βαριά ποινικά αδικήματα, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου σημειώνοντας ότι αρχικά υπήρχαν μόνο φήμες για «κακή συμπεριφορά του κ. Γεωργούλη».

Αυτές οι φήμες έφτασαν στα αυτιά του κόμματος το 2022, αλλά «ο ίδιος τη διέψευσε, κάνοντας λόγο για συκοφαντία», είπε η κ. Τσαπανίδου υπογραμμίζοντας ότι μόλις «υπήρξε η καταγγελία, το κόμμα μας αντέδρασε αμέσως».

«Όταν μάθαμε για τις φημολογίες, όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο επικεφαλής της ευρωομάδας μας, μας ενημέρωσε για τις φήμες και ρώτησε τον Αλέξη Γεωργούλη τι συμβαίνει και αυτός το διέψευσε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν το άφησε έτσι. Ψάξαμε με τις διαδικασίες που μπορούσαμε, απευθυνόμενοι στις αρχές του ευρωκοινοβουλίου, αν υπήρξε όντως κάποια καταγγελία. Οι αρμόδιες αρχές δεν επιβεβαίωσαν τις φήμες που διερευνούσαμε για κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν θα μπορούσαν και να το επιβεβαιώσουν γιατί καλύπτονται από το απόρρητο. Η καταγγελία ήρθε στο Ε/Κ μόλις προχθές, γιατί τότε προέκυψε το θέμα της άρσης ασυλίας», δήλωσε μιλώντας στο Action24.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε ότι «είμαστε με το θύμα και δεν δείχνουμε καμία ανοχή», υπογραμμίζοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπέρ της γυναίκας που καταγγέλλει τον Αλέξη Γεωργούλη, την «άμεση αντίδραση» του κόμματος και την «άμεση αποπομπή» του ευρωβουλευτή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: