ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Στήριξη στη Μαρία Δρυ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
27 August 2023
Σεισμόπληκτα σχολεία Δήμου Παλαμά: Έτοιμες οι μελέτες αποκατάστασης αλλά τα κοντέινερ παραμένουν
28 August 2023

Σούπερ Λίγκα: Με 4-0 συνέτριψε τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός

«Σάρωσε» τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός στη 2η αγωνιστική της Super League, πραγματοποιώντας ένα ιδανικό «ζέσταμα» ενόψει της εκτός έδρας ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι, για τα play off του Europa League (31/8).

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 4-0 τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να μην παίρνουν… ανάσα στην πρεμιέρα τους στο εφετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών με δύο τέρματα (32΄, 49΄) ο Γιώργος Μασούρας, ενώ από ένα σημείωσαν οι Μαντί Καμαρά (45΄) και Κίνι (77΄).

Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον τερματοφύλακα τους, Παναγιώτη Τσιντώτα, να αποβάλλεται στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη (μπλόκαρε την μπάλα, αλλά σύρθηκε εκτός περιοχής μαζί της).

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε με το… καλησπέρα στον αγωνιστικό χώρο και μετά από σερί χαμένες ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 32΄. Ο Ελ Κααμπί έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και η μπάλα κατέληξε στον Κίνι, με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από κόντρες, όμως, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκαν και πάλι δίχτυα…

Ο Ρέτσος έκανε την βαθιά μπαλιά προς τον Μασούρα στην περιοχή, με τον τελευταίο να στρώνει στον Ελ Κααμπί. Ο Τσιντώτας απέκρουσε, αλλά ο Μαντί εκτέλεσε για το 2-0.

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός σφράγισε το «τρίποντο» με τον Μασούρα να πανηγυρίζει το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στον αγώνα.

Μετά από κλέψιμο του Έλληνα επιθετικού, η μπάλα κατέληξε στον Ελ Κααμπί, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, η άμυνα του Ατρομήτου δεν λειτούργησε και ο Μασούρας που ακολουθούσε, πήρε την κατοχή και σκόραρε, ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-0.

Με τον ρυθμό να πέφτει, αλλά τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο της κατοχής, οι γηπεδούχοι έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα με τον Κίνι, ο οποίος στο 77΄ πήρε το… ριμπάουντ από το άστοχο σουτ του Αλεξανδρόπουλου και την απόκρουση του Τσιντώτα και από τα αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τσιντώτας (90+4΄ με 2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμαρά – Φρίντγιονσον, Ασεβέδο, Τσιντώτας

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ντόη, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Μ.Καμαρά (72′ Αλεξανδρόπουλος), Σκάρπα (84′ Μπρίνιτς), Φορτούνης (58′ Καρβάλιο), Μασούρας (57′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (71′ Ελ Αραμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (59′ Αθανασίου), Ασεβέδο, Φριντγιόνσον, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Ρομπάιγ (73′ Τριμμάτης), Βέργος (66′ Αντζιέλσκι), Γιουμπιτάνα (59′ Ντιρκς).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: